2024. május 14. - Bonifác

Kamarás Iván aggódott

Igazi beugró a Beugróban! Hölgyolvasóink most sikítsanak: a szituációs komédia legújabb részében a sármos Kamarás Iván lesz a vendégszereplő.
2009. április 17. péntek 12:39 - HírExtra
Adott ugyebár a jól bevált csapat: Pokorny Lia, Kálloy Molnár Péter, Rudolf Péter és Szabó Győző. Mellettük most egy hasonlóan neves vendéggel bővül a műsor gárdája: Kamarás Iván is bemutatkozik a nagy csapatban.

– Rettentően élveztem a Beugrót – mesélte a forgatás után Kamarás. – Egészen más ez, mint egy színházi szerep, hiszen itt nem tudod, mit fogsz csinálni a következő pillanatban, tehát egyáltalán nem tudsz rá készülni. Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen gyorsan elrepül az idő. Bevallom először kicsit tartottam tőle, miután elmentem megnézni egy előadást, de szerencsére amikor már benne voltam a helyzetben, minden remekül alakult – áradozott tovább kis országunk egyik legsármosabb színésze.

Iván természetesen kollégáiról is szólt egy-két jó szót.

– Régóta ismerem őket, és nagyon nagyra tartom a munkásságukat. Liával egyébként az ő legelső színházi szerepében együtt játszottam, Győzővel évekkel ezelőtt dolgoztunk együtt egy filmben, Rudival azonban még soha nem álltam egy színpadon, ezért különösen örültem a Beugrónak, ami összességében egy hihetetlen jó élmény volt – tette még hozzá az egyszeri alkalommal beugró Beugró-sztár, Kamarás Iván.

Kíváncsian várjuk, hogy az Ivánnal kiegészült csapat milyen fergeteges szituációkat talál majd ki a színpadon…

Kiderül péntek este az MTV egyes csatornájának a műsorán.

Forrás: HírExtra/Red Lemon
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását