2024. május 14. - Bonifác

Vigyázz, vagy szájba talál egy vibrátor!

A tegnap Népligetben sétálók nem lehettek biztonságban a szexuális segédeszközöktől, ugyanis az Erotika Parádé szervezői vibátorhajító-versenyt rendeztek.
2009. április 9. csütörtök 15:59 - HírExtra
A komplett baromságokra mindig fogékonyak az emberek, főleg ha szex is van benne - eme alapötletből indulhattak ki az Erotika Parádé rendezői. A finnek megutálták az aljas kis mobilok állandó rezgését, így ők mobilhajító versenyt rendeztek. A magyar lányoknak úgy látszik a vibrátorok folytonos rezgéséből lett elegük, mert a maszturbációra fogékony honleányaink hajigáló-versenyt szerveztek a Népligetben. Három versenyszám volt: a legtávolabbra hajított, a legviccesebben és a legszexisebben dobót díjazták.

Az eseményen részt vett Mészáros Dóri sztriptíztáncos - aki 26 méterével a legtávolabbra hajította a kis mütyürt -, valamint két felső nélküli hölgyemény, Gigi és Niki is. Ott volt Kovi biztatónak és a szervezők is hajigáltak. Valamint betartották az örök szabályt is: ha egy híres és perverz botránybarom kell, akkor hívd Benkőt. Az eredetileg lantművész elég nagy marhát csinált magából festményei, pápalátogatása, majd most nővé válni akaró bejelentése után, így tökéletes korona volt az eseményre, mint főbíró.
Forrás: Bors/HirExtra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását