2024. május 20. - Bernát, Felícia

Eddig 150 halálos áldozata van a földrengésnek

Hétfő esti legfrissebb, de még korántsem végleges adatok szerint legalább százötven halálos áldozata van a hajnali közép-olaszországi földrengésnek, ezerötszázan megsérültek az elemi csapásban, a hajléktalanná vált emberek száma becsült adat szerint meghaladhatja az ötvenezret.
2009. április 6. hétfő 23:51 - HírExtra
A 60 ezer fős lakosságú L'Aquila egy jelentés szerint estére valóságos fantomvárossá vált. A polgári védelem egyik helyi illetékes szerint a lakosok egy része önként elhagyta otthonát, mások a hatóságok ösztönzésére tették ugyanazt, mert számos épület veszélyessé vált. Így azután - mint mondta - a város történelmi központjának nagy része elnéptelenedett.

A polgári védelem szerint a térségben több mint 10 ezer ház, épület szenvedett károkat. A romok között egész nap kutyákkal dolgozó mentőalakulatok és nehéz munkagépek tevékenykedtek, hogy megpróbáljanak túlélőket találni. Ráadásul kora este zivatar söpört végig a térségen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását