2024. május 2. - Zsigmond

Bombanők! A legszebb F1-es pilótafeleségek - képekkel!

Kíváncsi a Forma-1-es sztárpilóták feleségeire, barátnőire? Most megmutatjuk őket! Top 10! Massa feleségétől kezdve Hamilton barátnőjén keresztül Button csajáig – a leggyorsabbaknak a legszebbek járnak?
2009. március 31. kedd 19:39 - HírExtra
A hétvégi Ausztrál Nagydíjjal kezdetét vette a fergeteges Forma-1-es szezon! A legtöbb pilóta Melbourne-ben nem is szalasztotta el az alkalmat, hogy megmutassa a világnak aktuális kedvesét.

A The Sun pedig kapva kapott az alkalmon és összeállította saját Top tízét a pilótafeleségek legszebbjeiből. Lássuk hát, hogy a derék angol bulvárújságírók mit hoztak ki a felhozatalból!



10. Silvana Barrichello (Rubens Barrichello) – Pont annyira régi kapcsolat már az övék, mint amennyire régi motoros a Forma-1-es szakmában a brazil „Rubinho”. Barrichello ’97-ben vette el a brazil szépséget, azóta már két fiuk is született, Fernando és Eduardo.


9. Vivian Sibold (Nico Rosberg) – A lány nem modell, hanem lakberendező. Pedig előbbinek is elmehetne… „Nem akarom magamat szexszimbólumnak tartani, vagy túl sokat gondolni magamról” – indokolta választását a hölgyrajongók szerint Leonardo di Capróra hasonlító német Forma-1-es srác.


8. Anna Rafaela Bassi (Felipe Massa) – A csinos lányt 2007 novemberében vette el a brazil sztárpilóta. Emlékezhetünk rá, hogy ő volt az, aki a 2008-as idényzárón – amikor Massa egyetlen ponttal bukta el a világbajnoki címet Hamiltonnal szemben – vigasztalta megtört férjurát.


7. Catherine Hyde (Hekki Kovalainen) – Ez a brit szépség az, aki elrabolta a McLarenes finn pilóta szívét. Catherine ráadásul segítségére is lehet párjának, hiszen sportpszichológiát tanul az egyetemen! A finn-brit vegyes páros jövő évre tervezi az esküvőt.


6. Isabell Reis (Timo Glock) – A gyönyörű saarbrückeni szépség gazdasági suliba jár, és éppen megpróbál Németország következő topmodellje lenni (nálunk ugyanez a tévéshow Topmodell leszek! címmel fut).
Forrás: HírExtra / The Sun

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását