2024. május 2. - Zsigmond

Te jó ég, ekkora melleket! - videó!

Hogy a pankráció túl férfias és undorító?! Akik ezt a közhelyet szajkózzák nem látták még a Velvet Sky nevű szépséget akcióban!
2009. március 31. kedd 16:59 - HírExtra
Pankráció? Tudjuk, tudjuk, hogy kis hazánkban még alig tudják néhányan, hogy mi fán is terem ez a kétségkívül látványos, ám sportértékében erősen megkérdőjelezhető sportág, mi most mégis a rajongóknak kedveznénk. Vagy azoknak a férfiaknak, akik nem vetik meg az extra méretű mellekkel büszkélkedő sportos szőkeségeket.

Velvet Sky, a WWE pankrátornője ugyanis vadonatúj melleket csináltatott – nem mintha a régiekkel lett volna bármi baj is.

Íme Velvet Sky bevetésen! Az alábbi videóban megtekinthetik a szöszi pankrátorcsaj egyik „éles” meccsét. A látvány önmagáért beszél. Bár aki „igazi, véres” csatákat akar látni, az inkább egy férfimérkőzésbe lessen bele…

A szöszi pankrátorcsaj közel akkora rajongótáborra tett szert nyúlfarknyi karrierje alatt, mint a két nagy amerikai pankrátorszervezet, a WWE és a TNA legnagyobb sztárjai közül jó néhányan. Pedig alig csinál valamit a küzdőtéren, az esedékes WrestleMania gálán (a WWE rendes évei gálája a legnagyobbak sztárokkal) is csak picike szerepet kap.

Viszont ami szép, az szép. S csak remélni tudjuk, hogy ezeknek a művészi alkotásoknak nem lesz semmi bajuk, ha ne adj’ isten egy dobás után rosszul ér talajt a szépség…

(Fontos! A videóban látott elemeket a pankrátorok edzéseken gyakorolják, biztonságosan csak a képzett sportolók tudják végrehajtani. Ezért kérjük, hogy a látottakat még csak véletlenül se próbálják ki otthon!)
Forrás: HírExtra/The Sun
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását