2024. május 1. - Munka Ünnepe , Fülöp, Jakab

Vége: Bruce Willis bekötött fejjel

Igaz a hír, hogy Bruce Willis elvette barátnőjét, Emma Heming-et, még tegnap megtartották a polgári esküvőt is.
2009. március 28. szombat 13:29 - HírExtra
Most már biztos, hogy Bruce Willis másodjára is megnősült. A legújabb szerencsés, barátnője, Emma Heming. Nem akárhol tartották az esküvőt, egyenesen a Karib-szigetekre utaztak. Érdekes, hogy a vendégek között ott volt Bruce ex-felesége is Demi Moore, ráadásul férjével, Ashton Kutcher-rel érkezett.

Feleségéről annyit érdemes tudni, hogy Emma egy andol modell – mi más is lehetne. Harminckét éves, tehát szinte maga mellé fiatalítja a kicsit öregecske, ötvennégy évvel büszkélkedhető Brucet. Tavaly találkoztak, közös barátaiknak hála, és hamarosan randizni is kezdtek.

Mostani esküvőjét nem hiába tartották a Karib-szigeteken, hiszen maga a ceremónia is a Karib hagyományok szerint történt.

Annnyi biztos, hogy ha visszatérnek Kaliforniába, akkor majd egy polgári esküvőt is fognak tartani, mesélte Bruce az E! internetes celeb oldalnak. Be is tartotta ezt az ígéretét, mert még pénteken egy barátjuknak a Beverly Hills-i otthonában megtartották a polgári esküvőt is. Így már Amerikában is hivatalosan egy párt alkotnak.

Bruce szóvivője, Paul Bloch elmondta a People magazinnak, hogy a pár még sosem tűnt boldogabbnak.

Bruce Willis mindenképp szerencsés férfinak mondhatja magát, mert amellett, hogy egy a világon mindenhol ismert, és elismert filmcsillag, jobbnál jobb nőket tudhatott maga mellett. Demi-vel tizenhárom évig voltak házasok, és még láthatólag a mai napig is jó viszonyt ápolnak. Ez kell is hiszen három közös gyermekük is van, akik szintén részt vettek a ceremónián.

Már csak az a kérdés, hogy ez a házasság meddig fog tartani. Vajon addig, amíg a halál el nem választja a szerelmeseket? Hát Brucet elnézve jó egészségnek örvend, de 54 évesen már semmiben sem lehet biztos. Modell felesége nem kétséges, hogy tényleg szereti immáron férjét, de az is elég valószínű, hogy nem ő lesz az első, aki végleg távozni fog ebből a házasságból

Nincs oka Emma-nak, hogy benyújtsa a válópert, hiszen ha már összejött Bruce-szal, és egy évig jártak is, és ilyen pompázatos esküvőben volt része a Karib-szigeteken, bolond lenne elhagyni a mindenkori Die Hard hőst.

A HírExtra innen, nagyon messziről kíván nekik sok boldogságot, és reméljük még sokáig együtt maradnak.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását