2024. május 19. - Ivó, Milán

Fokozott felügyelet mellett nyomoznak a vesztegetési ügyben

Fokozott ügyészi felügyelet mellett folyik a nyomozás a dombóvári vesztegetési ügyben - közölte pénteken az MTI-vel a Tolna Megyei Főügyészség szóvivője.
2009. március 27. péntek 15:12 - HírExtra
Naszvadi Balázs dombóvári fideszes önkormányzati képviselő és Szabó Loránd, a város független polgármestere tett feljelentést egymás ellen. A csütörtökön nyilvánosságra került ügyről Naszvadi az MTI-nek azt állította, hogy a polgármester kétmillió forintot adott át neki közvetítő útján azért, hogy álljon el egy ellene indított rágalmazási per folytatásától.

Szabó Loránd csütörtökön egy sajtótájékoztatón kérdésekre nem kívánt válaszolni. Később az MTI-hez eljuttatott közleményében azt írta: a múlt héten vesztegetés miatt feljelentést tett Naszvadi Balázs ellen, és a bizonyítékokat átnyújtotta a rendőrségnek.

Himmelné Ökrös Magdolna ügyészségi szóvivő elmondta: a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság március 25-én indított eljárást két feljelentés nyomán. A két ügyet egyesítették, a nyomozás befejezésének várható határideje május 20-a - tette hozzá.

Mint mondta, a fokozott felügyeletet akkor rendelik el, ha az ügy ténybeli és jogi megítélése nem egyszerű, ugyanakkor jelentősebb közérdeklődésre tart számot. A felügyelet többek között azt jelenti, hogy az ügyészség mindent megtesz azért, hogy a nyomozás mielőbb törvényesen befejeződjön - hangsúlyozta a szóvivő.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását