2024. május 20. - Bernát, Felícia

Cseh Laci először versenyzett az idén

A háromszoros olimpiai ezüstérmes Cseh László először versenyzett az idén, Verrasztó Evelyn pedig megdöntötte a női 100 méteres gyors országos csúcsát csütörtökön, az úszók Budapest bajnokságán a Komjádi uszodában.
2009. március 26. csütörtök 20:40 - HírExtra
A magyar szövetség tájékoztatása szerint Verrasztó már a délelőtti előfutamok során is kitűnően szerepelt, a délutáni döntőben aztán 54.61 mp alatt teljesítette a távot, amivel saját korábbi csúcsát döntötte meg.

Cseh ezúttal tőle kicsit szokatlan számokat választott, igaz, ez nem akadályozta meg abban, hogy 50 méter háton és 200 gyorson is nyerjen, sőt, ehhez még egy váltóaranyat is hozzátett (4x100 m gyors) a Kőbánya SC-vel.

"Ez volt az első olyan versenyem az olimpia után, amelyen komolyan odatettem magam. Ezért aztán van egy kis elégedetlenség bennem, mert egy picit a pekingi formához mérem magam, és hát azért attól messze vagyok. - mondta a nap végén Cseh. - Persze, tisztában vagyok azzal, hogy ennek így kell lennie, nem is idegesítem magam, csak én mindig a legjobbat akarom kihozni magamból. Összességében egyre jobban ízlik az úszás az újrakezdés gyötrelmei után."

Csütörtökön az athéni olimpiai második Gyurta Dániel is jól teljesített, miután 1:01.70 perces eredménnyel győzött 100 m mellen.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását