2024. május 20. - Bernát, Felícia

Megsérült aranylábú focistánk

Tóth Balázs súlyosnak tűnő vállsérülést szenvedett a szombati, albánok és a szerdai, máltaiak elleni világbajnoki selejtezőre készülő magyar labdarúgó-válogatott szerdai nyilvános edzésén.
2009. március 25. szerda 21:30 - HírExtra
"Egyelőre annyit tudunk, hogy elsőre komolynak tűnik, de mindenképpen megvárjuk az estét. A tegnap Fehér Csaba kiesése miatt behívott Vadócz Krisztián amúgy az ő posztján is tud játszani. Tóthnak ez a sérülése már a klubjánál is megvolt, s most kiújult" - mondta Erwin Koeman szövetségi kapitány a Szusza Ferenc Stadionban tartott tréninget követő sajtótájékoztatón.

A soron következő tiranai összecsapásról a holland szakavezető megjegyezte, hogy mindenki számára nehéz ellenfél idegenben az albán csapat, de a magyar válogatott így is győzelemért utazik oda. Ehhez profi hozzáállást vár játékosaitól. Hozzátette, fejben már megvan a kezdőcsapata, de csak szombaton hirdeti ki azt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását