2024. május 19. - Ivó, Milán

Debreceni győzelem

A listavezető Debrecen Demjén Gábor első félidőben szerzett góljával 1-0-ra nyert a Fehérvár otthonában a labdarúgó Soproni Liga 18. fordulójának nyitómérkőzésén.
2009. március 7. szombat 08:27 - HírExtra
Eredmény:
FC Fehérvár - DVSC-TEVA 0-1 (0-1)
---------------------------------
Székesfehérvár, 1457 néző, V: Vad II
gólszerző: Demjén (15.)
kiállítva: Farkas B. (75.), Horváth G. (90.)
sárga lap: Radovic (36.), Sifter (73.), Nagy D. (74.), Horváth G. (77., 90.), illetve Kiss Z. (56.)

Fehérvár:
---------
Sebők - Andic, Radovic (Koller a szünetben), Horváth G., Mohl - Nagy D., Farkas B., Sifter (Szakály D. 80.), Pavlicic (Vujovic a szünetben) - Sitku, Alves

DVSC:
-----
Poleksic - Bernáth, Bíró, Mészáros, Varga J. - Leandro, Kiss Z., Demjén, Czvitkovics (Cosic 86.) - Rudolf (Szakály P. 34.), Oláh (Rezes 90.)

Nagy lendülettel kezdett a Fehérvár, de Poleksic az első négy percben három alkalommal is bravúrral mentette meg a DVSC-t a góltól. Ami nem sikerült az egyik oldalon, az a másikon igen, a 15. percben Demjén értékesítette a félidő egyetlen Loki-helyzetét. A veszélyesebben játszó fehérváriak küzdöttek az egyenlítésért, de egy lesgólt tudtak szerezni.

A második félidőben a hazaiak két játékosa is a kiállítás sorsára jutott: Farkas Balázs rossz ütemű becsúszását Leandro bánta, míg Horváth Gábor második sárgája után mehetett idő előtt zuhanyozni, így a Debrecen elvitte a három pontot Fehérvárról.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását