2024. május 23. - Dezső

Kivégzik a polgármestert?

Gyöngyös szocialista polgármestere szerint kivégzéssel fenyegette meg őt egy fideszes képviselő az önkormányzat területfejlesztési bizottságának még keddi ülésén.
2009. március 6. péntek 14:15 - HírExtra
"Megfogadtam, hogy ilyen populáris dolgokkal nyilvánosság előtt nem foglalkozom, csak a Hiesz Gyuri kivégzésével" - idézte fel Fótos Dánielnek, a Polgári Unió Frakció tagjának szavait a városvezető pénteken az MTI-nek.

Ezzel kapcsolatban Hiesz György feltette a kérdést: amennyiben 2010-ben választásokat nyer a Fidesz, mire számíthat: a Fő téren felakasztják, vagy felgyújtják a házát, esetleg választhat fegyvernemet a kivégzéséhez?

Mint mondta: Fótos Dániel ez idáig nem adott magyarázatot kijelentésére, ugyanakkor értelmetlennek találja, hogy jogi útra terelje az ügyet.

Viszont kifejezte reményét, hogy a történtek legalább olyan politikai következménnyel járnak majd, mint az országgyűlésben tavaly szeptemberben elhangzott "Lógni fogtok" kijelentés.
Az eset miatt ugyanis a magáról megfeledkező honatya mandátumának visszaadására kényszerült - idézte fel Hiesz György.

Az MTI Fótos Dánielt nem érte el, ugyanakkor Tatár László, a frakció vezetője ígértet tett az eset kivizsgálására.Elmondta, meghallgatják az ominózus hangfelvételt és azt követően alakítják ki álláspontjukat, ugyanis eltér egymástól a polgármester, illetve a képviselőtársuk által előadott verzió.Végül hangsúlyozta, hogy a maga részéről mindenfajta gyűlöletbeszédet elítél.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását