2024. május 10. - Ármin, Pálma

Swarci Angela Merkellel kavar

Szemmel láthatóan meghódította Angela Merkel német kancellárt Arnold Schwarzenegger. Az egykori hollywoodi sztárból lett kaliforniai kormányzó ugyanis a világ legnagyobb komputervásárát, a CEBIT-et Hannoverben megnyitva - szemét a kancellárra szegezve - a
2009. március 3. kedd 19:00 - HírExtra
A keddi televíziós híradásokból jól kivehető volt, hogy az 54 éves kancellár "elérzékenyült", amit kedves mosolyával igyekezett leplezni. A nála hét évvel idősebb volt hollywoodi filmszínész ezúttal is nagyot alakított, és mosolyt varázsolt nemcsak Angela Merkel, hanem a CEBIT megnyitóján részt vevő több száz hazai és külföldi vendég arcára. Előtte az osztrák származású, és ma is erőtől duzzadó Schwarzenegger arról beszélt, hogy örömmel látogatott Németországba, és vissza fog jönni. A "Hasta la vista, Baby" pedig ezután - félreérthetetlenül Merkelnek címezve - hangzott el.

Az idei hannoveri komputervásárnak Kalifornia állam a díszvendége, és Schwarzenegger kormányzói minőségben nyitotta meg azt. Jó ráérzett arra, hogy fel kell dobni a nyomott hangulatot, a gazdasági válság következtében ugyanis - mindenekelőtt takarékossági okokból - az immár hagyományos vásáron jelentősen visszaesett a kiállítók száma. De a Terminátor gondoskodott arról, hogy legalább a megnyitón ne ez legyen a téma.

Mindenesetre egyes újságok kedden már "Arnie és Angie" flörtjéről írtak. A Bild szerint Angie sugárzott Arnie szavai hallatán. Közvetve mindezt a kancellár is elismerte, amikor a kormányzónak válaszolva kijelentette: "Schwarzenegger úr! Örülök, hogy itt van." És vendégét a kiállításon végig vezetve, láthatóan örült annak is, hogy "erős partner" van az oldalán. Az újságok szerint a Terminátor pedig bebizonyította, hogy immár nem csupán a kormányzáshoz ért, de Hollywoodot sem felejtette el.

Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását