2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Magyar Kupa négyes döntő

Pénteken és szombaton Gödöllőn rendezik meg a női röplabda Magyar Kupa négyes döntőjét, a házigazdák mellett a címvédő Vasas, valamint a BSE és a Nyíregyháza harcol az 1951 óta kiírt trófeáért.
2009. március 2. hétfő 16:38 - HírExtra
Az esemény hétfői sajtótájékoztatóján elhangzott, hogy a kupagyőztes jogot formál arra, hogy az európai szövetség (CEV) által kiírt Challenge Kupában induljon a következő szezonban.

"Nagyszerű négyes döntő várható, amellyel, remélem, újabb rajongókat szerezhetünk a sportágnak" - nyilatkozta Dikácz Ernő, a magyar szövetség (MRSZ) főtitkára.

Az első párban két fővárosi együttes, a Vasas, valamint a bajnokságban alapszakasz-győztes BSE találkozik egymással, majd következik a Gödöllő-Nyíregyháza meccs. Mivel a négyes döntőben szereplő csapatok között nincs nagy különbség, ezért hatalmas csata várható mindkét felvonásban.

A döntőt a Sport1 TV élőben közvetíti, míg a másik három mérkőzést www.sport3.tv című honlapon követhetik figyelemmel a szurkolók.

A program:
péntek, elődöntők:
Vasas Duna Autó Óbuda - BSE-FCSM 15 ó
TEVA Gödöllői RC - Betonút-NRK-Nyíregyháza 18 ó
szombat:
bronzmérkőzés 9:30 ó
döntő 12:30
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását