2024. május 20. - Bernát, Felícia

Orbán hisz a rendszerváltásban

"Magyarországon még jelentős többségben vannak azok, akik hisznek abban hogy az elmúlt 20 évnek volt értelme, hogy jó irányban indultunk el" - hangsúlyozta Orbán Viktor Berlinben.
2009. február 27. péntek 21:37 - HírExtra
A Konrad Adenauer Alapítvány pénteki rendezvényen a Fidesz elnöke hangsúlyozta: mindenkinek Európában és a világnak is szüksége van arra, hogy Európa egységes és erős legyen. "Ha ez a hitünk elég erős, akkor a mostani válságot is átvészelhetjük anélkül, hogy lerombolnánk mindazt, amit közösen felépítettünk a határnyitással, a berlini fal lebontásával, a német újraegyesítéssel, a magyar demokratikus átalakulással" - jelentette ki Orbán.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

sharapova2008
2009. február 28. 06:01
Történelmi tény,hogy több évvel ezelőtt O r b á n Viktor engedte ki az agresszivitás,ma már tomboló szellemét a palackból,ami sem ő,sem Gyurcsány nem tud oda visszaparancsolni.Ezt nem indokolták a kormány sorozatos balfogásai sem,Orbán és társai felelőtlenül,európai politikusokhoz méltatlan módon viselkedtek és viselkednek ma is mohó hatalomvágyukban,mit sem törődve az ország érdekeivel...Egyébként is,Orbánnak soha semmi köze nem volt a "határnyitáshoz,"berlini fal lebontásához" és a "német újraegyesítéshez",ez részünkről Hornék érdeme,a "demokrácia" szót felejtse el,nem áll jól neki,ő egy antidemokrata!
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását