2024. április 26. - Ervin

Botrány! Mester Tamás beszólt Torgyánnak

Botrányos dolog történt egy televíziós pókerműsor felvételén. A játékban Mester Tamásnak nem volt szerencséje, ezt azonban nem tudta feldolgozni és sértegetni kezdte játékostársait, többek között Torgyán doktort és Puskás Petit.
2009. február 18. szerda 17:59 -
A Pokerstars.hu című műsor felvételén különböző hírességek, celebek pókereztek egymással. Részt vett a játékban Mester Tamás, Dundika, Torgyán József, Puskás Péter, Keleti Györgyi és Horváth Gábor olimpikon is.

Hatalmas meglepetésre már első körben kiesett Mester Tamás, aki a csupa amatőr között az egyetlen félprofi játékos volt. Tamást eléggé megviselte a vereség és ezért válogatott sértéseket vágott asztaltársai fejéhez.

Sőt! Annyira rosszul viselte a vereséget, hogy nemcsak kivonult, de előtte ledöntötte Puskás Péter zsetonjait, míg másik versenytársával, Torgyán Józseffel alaposan összeszólalkozott. Többek között a következőket vetette oda a volt politikusnak: „A művészek azért hazudnak, hogy felszínre hozzák az igazságot, a politikusok viszont azért, hogy elrejtsék azt!”

A többiek alaposan ledöbbentek a színpadias jeleneten.

„Tamás bevonult közénk, mint egy amerikai filmsztár, napszemüvegben, kalapban, olyan nevetséges volt. Úgy ült le az asztalhoz, mintha leereszkedne a pórnép közé. Végig flegma volt, végül én ütöttem ki egy blöffel, amitől teljesen kibukott. Nem tud veszíteni, felpattant, kiviharzott, majd amikor visszajött az otthagyott szemüvegéért, ledöntötte a zsetonjaimat.” – mesélte higgadtan Puskás Peti.

Természetesen megkérdezték Mester Tamástól is, hogy miért viselkedett ilyen vállalhatatlanul. A válasza a következő volt: „Ki szeret kikapni? Imádom a pókert, nem vagyok teljesen profi, de indultam már versenyeken is. Eleinte még segítettem is az asztaltársaknak, mit hogyan kell csinálni, aztán megkezdődött a játék. Mindig az amatőrök ellen a legnehezebb játszani, hiszen ők csak a szerencsére számíthatnak, nehéz kiszámítani a következő lépésüket. Ezért estem ki az első körben, Torgyán Józsefnek csupán szerencséje volt…”
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását