2024. május 6. - Ivett, Frida

Keleti Gy. nem hisz a papírnak

Ugyan Rába Tímea jelenleg is házas, Judy Nero válófélben van, Keleti Györgyi pedig már kétszer volt férjnél, ám a napokban megrendezett Esküvő Kiállításon mindhárman lelkesen próbálgatták a meseszép menyasszonyi ruhákat. Vajon a hölgyek újabb esküvőt terv
2009. február 16. hétfő 08:50 -

Rába Tímea több évi együttélés és polgári esküvő után, három éve mondta ki ismét a boldogító igent ugyanannak a férfinak, mert párjával szeretett volna egy „világraszóló lakodalmat” tartani. Kívánságuk teljesült, azóta a Tímea előző kapcsolatából származó fia, és férjével közös kislánya után, közel másfél éve megszületett a kisfiuk.

- Az biztos, hogy az esküvő a legemlékezetesebb nap egy nő életében, amikor ő szeretne a világon a legszebb lenni. Én is így voltam ezzel, és bár Héjja János akkor is meseszép ruhakölteményt készített nekem, azóta is szívesen öltök magamra menyasszonyi ruhát. – mondta az egykori szépségkirálynő, aki mellett Keleti Györgyi és Judy Nero is alkalmi menyasszonynak állt.

- Már két házasságon túl vagyok, ezért ha ismét férjhez megyek, inkább valami egyszerű, esküvőt szeretnék farmerben és pólóban, legfeljebb két tanúval – mondta Keleti Györgyi, hozzátéve, hogy szerelme, Attila még nem élte át ezt a szertartást, ezért nem biztos, hogy ezt az elképzelését megvalósíthatja.

- Attila még nem volt házas és bár én két válás után nem nagyon hiszek abban, hogy egy fránya papír összetarthat két embert, nem akarnám elvenni az ő örömét. Ezért, ha netán összeházasodunk, majd biztos, hogy kötök valamiféle kompromisszumot – vallja az egykori botrányhősnő, aki azóta már megszabadult a jelzőtől, de azt elismeri, hogy sokat köszönhet az egykori elnevezésnek.

Igen, én így lettem ismert, tudom, de mára már levetettem magamról ezt a gúnyát és nem is fogom felvenni többet. Boldog vagyok és szerelmes, van egy abszolút normális párom, aki szeret, és senki és semmi nem tud kihozni a sodromból – állítja Györgyi, de a korábban felröppent hírről, miszerint babát vár, nem szeretne beszélni.

- Még Attilával sem nagyon beszélünk róla, abban maradtunk, hogy majd, ha túl vagyok a kritikus időszakon, akkor válaszolok erre a kérdésre is – mondja szemérmesen, pedig nem könnyű elkerülnie a vizslató pillantásokat, mindenki azt lesi, gömbölyödik-e már a pocakja.

- A húgomnak is csak a negyedik hónap után kezdett nőni a hasa, úgyhogy erre azért még várni kell – neveti el magát

Judy Nero sem szerepel már a botránykrónikákban, pornós múltját teljesen maga mögött hagyta. Baránőjével, Györgyivel ellentétben viszont még hisz a házasságban.
- Épp most folyik a válóperem, és nagyon bízom benne, hogy hamar lezajlik, mert már nyáron szeretnék oltár elé állni az új párommal – állítja örömmel Judit - Mert én igenis hiszek a házasság intézményében, annak ellenére, hogy az első nem volt sikeres. Az biztos, hogy szexi darabot fogok választani, remélem Héjja János segítségemre lesz, és a legszebb menyasszonyi ruhát álmodja meg nekem.
 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását