2024. május 16. - Mózes, Botond

Gerendás Pétert nem húzták karóba!

Azt mondják a sztárok, hogy figyeljünk oda a csemetéinkre. Ha nem tudnánk, hogy sztárjaink mennyire intelligens emberek, azt hinnénk, hogy hülyék: azt jobb helyeken alaphangon tudja mindenki, hogy vigyázni kell rájuk, rosszabb helyeken pedig akkor sem fog
2009. február 16. hétfő 16:59 -

Az odafigyelés persze nem csak azt jelenti, hogy nem mer az ember egy atyai/anyai sallert adni a kölöknek. Az ugyanis normális dolog, bárki bármit is mond. Az viszont nem normális, ha valaki non-stop engedi tv-zni a gyerekét. Azt mondják, hogy a reklámokkal, meg amúgy a TV-zéssel csak csínján kell bánni, mert sok baromságot hall az ember fia/lánya.

Nohát.

Addig, amíg egy átlagos családban van egy, esetleg két gyerek, addig Gerendás Péteréknél kilenc (9) van. Szuper, gratulálunk. Ebből fakadóan érthető az aggodalom: azon szörnyülködik Gerendás, hogy „eszméletlen, milyen műsorok vannak a televízióban”, meg hogy „nagyon sok mindent betiltanék”. Tiszteljük Gerendás bátorságát, amennyiben ezt egy politikus mondta volna, most karóba húzva lenne kitűzve a vár fokára.

Úgyhogy tessék példát venni a sztárokról. Gregor Bernadett szerint lehetetlen kiszűrni a kedvezőtlen hatású reklámokat, és Geszler Dorottya is pedig reméli, hogy 13 éves lánya kinőtte már azt a korszakát, amikor hitt a csábító reklámokban.

Tehát.

Tessék jól vigyázni a gyerekre, nem kell állandóan a TV előtt ülnie, mert az rossz. Élünk a gyanúperrel, hogy a teljes szabadságot még azok sem engedik a gyereküknek, akik egyébként erről papolnak naphosszat.
 

Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását