2024. május 16. - Mózes, Botond

Fotózás közben zuhant le a helikopter

Fotózás közben beleakadt egy műtárgyba, és emiatt esett a Dunába egy helikopter a Csepel-sziget északi csúcsa közelében, a zuhanás miatt egy ember életét vesztette, ketten pedig könnyebb sérüléseket szenvedtek - értesült a HavariaPress.
2009. február 10. kedd 12:00 - Hírextra
A hírügynökség úgy tudja, hogy a helikopter kedden délelőtt, tíz óra húsz perckor szállt fel a budaörsi repülőtérről, hogy fotókat készítsen a csepeli szennyvíztisztító építkezéséről. Tíz óra negyven perckor azonban, fotózás közben túl közel repült egy ottani műtárgyhoz, amelybe beleakadt a gép farokrotorja, és a helikopter a folyóba zuhant. A három utas egyike - az eddigi információk szerint a beruházó cég vezetője - életét vesztette, a pilóta és a fotós pedig ki tudott menekülni egy kikötőpontonra, ők karcolásokkal megúszták a zuhanást. A mentésükhöz a helyszínre irányították az OMSZ egy mentőhelikopterét is, de a hírügynökség úgy tudja, hogy végül nem volt szükség egyik sérült légi mentésére sem. A helikoptert már megkötötték egy uszályokból épített pontonhídhoz, kiemelését daruval hajtják végre.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását