2024. május 3. - Tímea, Irma

Dobták Dévényi Tibi bácsit - túl ciki volt?

Ahogy Tibi bácsi régen a pontos labdákat, úgy dobták most őt az MTV műsorszerkesztői. A Csináljuk a fesztivált műsorvezetője befejezi a szerencsétlenkedést Harsányi Levente mellett. Helyette Gundel Takács Gábor fogja vezetni az új szériát.
2009. február 3. kedd 12:49 - Hírextra
Dévényi Tibi bácsi meglepődött, mikor közölték vele a rossz hírt: nem ő lesz az új Csináljuk a fesztivált sorozat műsorvezetője. A szerződése 2008 decemberében járt le, mégis meglepődött, mikor kiderült, nem hosszabbítják meg. Mint a Blikknek elárulta, sajnálja, mert úgy érzi Leventével ketten, ők voltak a 21. század Hacsek és Sajó párosa. Viszont azt is hozzátette, a műsor egy régi álmát váltotta valóra: Szilveszterkor élőben jelentkezhetett a stúdióból.

Az MTV indoklása szerint az új műsorhoz nem illik már Dévényi. Merthogy a régi slágerek után a legújabb produkcióban filmes betétdalok fognak megszólalni. A magyarázatból akár az is kiolvasható, a filmes dalokhoz nem ért a jó Tibi bácsi, viszont Gundel Takács Gábor sokkal inkább.

Azonban Gundel Takács nyilatkozata sem igazán meggyőző. Mint mondta, nem filmesztéta, de régóta foglalkoztatják a filmek és a zene sem áll távol tőle. Nos, ehhez hozzátehetjük, így van még ezzel jó néhány millió honfitársa, akik szintén nem értenek igazán a filmhez meg a zenéhez, de szeretik. Köszönjük az őszinteséget Gábor!

A retro lemezlovas leváltásának azonban minden bizonnyal van egy valódi oka is. Az, amit nem mondanak, nem mondhatnak ki az MTV-s szerkesztők. Mi megtesszük: Tibi bácsi nem volt jó. Mondhatjuk azt is, rendkívül gyengén muzsikált. Az őt megelőző Korda Gyuri még vette Harsányi poénjait, elő tudta adni magát, sőt humorérzéke is volt. Cikisége inkább volt vicces, míg Dévényié végletesen és katasztrofálisan szánalmas.

Nem lesz nehéz dolga Gundelnek betölteni ezt az „űrt”.
Forrás: Blikk/Hírextra
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását