2024. május 4. - Mónika, Flórián

Börtön a rendőrt bántalmazó szurkolónak

A madridi fellebbviteli bíróság elutasította annak az Olympique Marseille- szurkolónak a fellebbezését, akit első fokon három és fél év letöltendő szabadságvesztésre ítéltek, mert az Atlético Madrid elleni október elsejei Bajnokok Ligája-mérkőzésen megseb
2009. február 6. péntek 10:22 - Hírextra
Santos Mirasierrát, aki a meccsen székkel dobta fejbe a rendőrt, december 5-én ítélte el egy madridi bíróság, mely a börtönbüntetés mellé ezer euró bírságot is kiszabott.

A magáról megfeledkezett szurkolót ugyan december 9-én óvadék ellenében szabadlábra helyezték, és visszatérhetett Franciaországba, a fellebbviteli bíróság csütörtöki döntése értelmében azonban most vissza kell térnie Madridba, hogy letöltse büntetését.

A börtönt érő eset akkor történt, amikor a mérkőzésen összecsaptak egymással a csapatok drukkerei és a rendőrök. A botrány miatt az Atléticónak zárt kapuk mögött kellett lejátszania november 26-án, a PSV Eindhoven elleni - 2-1-re megnyert - BL-meccsét.

Az OM és az Atlético Madrid Marseille-ben decemberben játszott egymással, ám azon a meccsen - az előzetes kölcsönös fenyegetések ellenére - végül nem történt komolyabb incidens.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását