2024. május 5. - Györgyi

Megleckéztették a tini sztár Markot

Elvileg Mark képviselte volna Magyarországot az Eurovíziós Dalfesztiválon, ám az énekes mégsem lép fel Oroszországban.
2009. február 5. csütörtök 06:00 - Hírextra
Kedden este 105 beküldött pályázó közül választották ki a sikeres tinisztár Mark dalát. A Magyar Televízió szakmai zsűrije - Szulák Andrea, Lengyel Zsolt rendező, Szűts László, a MAHASZ elnökségi tagja, Gundel Takács Gábor és Harsányi Levente - mintegy hat órán át hallgatta a dalokat. Végül Márk Vigyen a szél című száma aratott osztatlan sikert. Az RTL Bulvár felkereste az énekest, ám menedzserei csak szűkszavúan beszéltek a döntőről és az eredményről.

Tegnap Mark menedzsere azonban közleményt adott ki:

„Tudomásunkra jutott, hogy a Magyar Televízió szakmai zsűrije által kiválasztott szerzemény dallama egy svéd televíziós műsorban már hallható volt. Erről sem a lemezkiadó, sem Mark menedzsmentje nem tudott, ezért adhattuk be a versenyre. Az Eurovizió szabályzata szerint a versenydalok korábban nem szerepelhettek nyilvánosan sem színpadon, sem televízióban. Figge Boström jegyzi szerzőként az eredeti felvételt, és Mark verzióját is, ezért plágiumról nem lehet szó. A kiadó vezetője, Joós István a menedzsmenttel, és az előadóval együtt felülvizsgálta az Eurovíziós dallal kapcsolatos felvetéseket, és a döntésünk értelmében Mark visszalép a jelöléstől!”
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását