2024. május 13. - Szervác, Imola

Február végén szóvivőváltás

Várhatóan február végén zárul le a szervezeti átalakítás a Fideszben, ekkortól válthatja valaki más a szóvivői poszton Szijjártó Pétert, aki vasárnaptól az elnöki stáb vezetője lett - tudta meg az MTI hétfőn fideszes forrásból.
2009. február 2. hétfő 20:10 - Hírextra
A párton belüli szervezeti átalakítások következtében Orbán Viktor pártelnök felkérésére Szijjártó Péter szóvivő, a Fidesz kommunikációs igazgatója vette át az elnöki stáb vezetését február 1-jétől.

A korábban elhatározott szervezeti átalakítás így már Szijjártó Péter felügyelete alatt zajlik, és február végére alakulhat ki a végleges struktúra.

Az MTI úgy tudja, hogy addig Szijjártó Péter látja el mindhárom feladatot, a szóvivői posztot csak ezután veszi majd át valaki más. Az MTI fideszes forrásból származó információi szerint az egyik jelölt Cser-Palkovics András, a Fidesz eddigi helyettes szóvivője lehet.

Orbán Viktor egy januári interjúban közölte, hogy február 1-jétől egy teljesen új irányítási rendszerben működik majd a Fidesz nemcsak az európai parlamenti kampány miatt, hanem - mint akkor mondta - az előttünk álló parlamenti választás miatt is. A Fidesz elnöke elmondta, hogy Deutsch Tamás helyett más lesz a kabinetfőnöke, mivel a politikus biztos helyet kapott a Fidesz EP-listáján.

A változás ugyanakkor nem érinti a pártigazgatóságot, amelyet Kubatov Gábor vezet, az pedig már korábban eldőlt, hogy az EP-választás kampányfőnöke Gyürk András lesz.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását