2024. május 8. - Mihály

Mary Zsuzsi Klapka pénzén tart szeretőt?

Nem elég, hogy még mindig a volt férjénél lakik, minden hónapban súlyos százezrekkel terheli meg annak számláját Mary Zsuzsi. Klapka György most mindenről kitálalt az egyik bulvárújságnak. Zsuzsi szerint mindenről volt férje tehet.
2009. január 29. csütörtök 13:42 - Hírextra
Amikor az ismert műkincskereskedő és az egykori primadonna útjai szétváltak, megegyeztek: a lakás értékének a fele Zsuzsié lett, de az így kapott több mint 150 millió forintot alig félév alatt sikerült elköltenie a művésznőnek.

Ezek után Klapka megengedte, hogy a továbbra is a házában lakjon, sőt, még a lakhatási költségeket is mind a mai napig fizeti volt neje helyett. Ez havi szinten több százezres összeg (csak a villanyszámlája több mint 130 ezer forint!).

Azonban a sikeres kereskedő ezzel még így is jól jár, mert Mary Zsuzsi a válóper során havi 12 milliót követelt tőle gyerek- és asszonytartás címén!

A megdöbbentő részletek most azért kerültek nyilvánosságra, mert a volt férj megelégelte Zsuzsi botrányos életét és hazudozásait (közismert tény, hogy mostanában a volt művésznő egy nála jóval fiatalabb fiúval melegedett össze).

Mary Zsuzsi nem érti a vádakat, szerinte Klapka még mindig a tulajdonának tekinti őt, és féltékeny a boldogságára. A vádaskodásokat és az élősködést visszautasította, s amikor a botrányos életével összefüggő állítólagos alkoholfüggőségéről kérdezték, azt válaszolta: „ha bárki is részegen lát, az nem az alkoholtól van, hanem a szerelemtől".
Forrás: Napi Ász
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását