2024. május 19. - Ivó, Milán

Az IMF-vezér szerint zavargások törhetnek ki

Dominique Strauss-Kahn, az IMF vezérigazgatója nyilatkozata szerint nincs biztosíték az ellen, hogy a gazdasági válság, az elszegényedés, az IMF kölcsönök kemény feltételei miatt ne történjen nyugat-európában erőszakba torkolló cselekmény, de esélyt lát a
2009. február 1. vasárnap 17:21 - Hírextra
Ha az IMF igazgatója mondja, akkor – ebben a kérdésben - hihetünk neki, ő csak tudja mi vár még ránk – nyilván egyeztetett magyarországi látogatása során Gyurcsánny Ferenccel, a további kíméletlen lakosságellenes programról, a leszegényedett rétegek további megsarcolásáról.

Bizonyára az emberek nem fogják tovább tétlenül nézni az elképzelések nélküli, dilettáns kormány megszorító intézkedéseit, s hónapokon belül valóban zavargások várhatók. Ám erre az esetre a lakosságnak fel kell készülnie. Élelmiszer tartalékokat kell felhalmoznia (ellátási nehézségekkel lehet számolni) megtakarításaik jelentős részét készpénzben otthon kell tartaniuk (ki tudja, lesznek-e banki szolgáltatások?). Közlekedni kell! Ezért különböző védőfelszereléseket kell beszerezni: például levegőszűrőt (könnygáztámadás esetén), védőszemüveget (szemkilövések elkerülése végett), de ajánlott fejvédőt, bukósisakot is beszerezni, (gumibotok, viperák ellen). Jó, ha van kéznél elsősegély-csomag, de meg kell szervezni a polgárok önkéntes, egymást segítő szolgálatát (tűz vagy egyéb katasztrófa esetére), ugyanis a kormányra nem lehet számítani, ezt tapasztalták az emberek a budapesti tűzijáték idején kitört vihar esetében: magukra hagyták a menekülőket, a sérülteket.

Nem számíthatunk az ország vezetőinek megértésére! A kormány és az MSZP elit kizárólag hatalmának megőrzésére, vagyonának gyarapítására, agóniájának meghosszabbítására törekszik. A kibicnek – az SZDSZ-nek pedig semmi sem drága: a maradék nemzeti vagyon kiárusítását tekinti egyetlen céljának, miközben uszítja a cigányokat, fokozza a társadalmi elégedetlenséget, hisztériát kelt, ahol csak lehet.

A NEMZETI SZOCIÁLDEMOKRATÁK A TÁRSADALMI BÉKE MEGTEREMTÉSÉBEN ÉRDEKELTEK, ÉS EGYEDÜLI PÁRTKÉNT A SZÉLESKÖRŰ NEMZETI ÖSSZEFOGÁST SZORGALMAZZÁK.

Jó szándékú bal- illetve jobboldali kötődésű magyarok! Fogjunk össze, nyújtsunk kezet egymásnak, védjük meg magunkat, családunkat, gyermekeinket a szocialista-kapitalisták és a nemzetellenes liberálisok felelőtlen politikájával szemben! Csak együtt sikerülhet!
Készüljünk fel a várható zavargásokra!

KIADÓ: NEMZETI SZOCIÁLDEMOKRATÁK
SZILVÁSY GYÖRGY
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását