2024. május 17. - Paszkál

Esélye sem volt túlélni: gázolajat öntött a kályhába

Esélye sem volt a menekülésre annak a férfinak, aki gázolajjal próbálta begyújtani családi házának kályháját Budaörsön, s emiatt a kályha felrobban - értesült a HavariaPress.
2008. december 27. szombat 20:50 - Hírextra
A vigyázatlanul elvégzett begyújtás miatt ugyanis a tűz percek alatt elharapózott a házban, ahol a családfő bennégett, és a felesége is csak súlyos sérülések árán tudott kimenekülni. A tűzoltók három órás munkával tudták csak megfékezni a lángokat, de addigra a családi ház teljesen kiégett. A tűzoltókat pénteken késő este riasztották a Pest megyei városba, ahol tűz ütött ki az Átlós utca egyik szabadon álló családi házában. Az épületből a bent lakó házaspár nőtagja tudott csak kimenekülni, aki elmondta, hogy a férje még bent maradt az épületben. A tűzoltók az oltási munkálatok közben, nem sokkal negyed nyolc után találtak rá a férfira, aki azonban már halott volt: halálát a ráomló törmelék és a tűz együttesen idézte elő. A lángokban az asszony is súlyos sérüléseket szenvedett, az oltást pedig este tíz órára sikerült befejezni, de addigra a ház porig égett, így az anyagi kár eléri a tízmillió forintot. A vizsgálat eddigi megállapításai szerint a tüzet az okozta, hogy a családfő nem tudott begyújtani a kályhába, ezért gázolajjal akart rásegíteni, ám ekkor a kályha felrobbant. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy a tűz a szomszédos házakat nem veszélyeztette.
Forrás: havariapress.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását