2024. május 19. - Ivó, Milán

Manipuláció áldozata lett a párt?

A Magyar Szociális Zöld Párt (MSZZP) szerint szervezetük manipuláció eszköze lett - ezt az MSZZP szóvivője közölte hétfőn az MTI-vel azután, hogy három szervezet, köztük a Magyar Szociális Zöld Párt által leadottak között nagy számban találtak hamis ajánl
2008. december 22. hétfő 15:30 - Hírextra
Az MSZZP Polgár Tamást - aki bloggerként Tomcat néven ismert - akarta képviselőjelöltként indítani a IX. kerületi időközi választásokon.Szamos Gábor, az MSZZP szóvivője az MTI-nek elmondta: az egész rendszer, amit ajánlásoknak hívnak, "teljesen manipulatív dolog".

Szerinte ha megvizsgálnák az összes pártcédulát, kiderülne, hogy "minden pártnál rendellenesség van", és az is, hogy kik azok, akik más irányból kaptak ajánlásokat, nem pedig a saját maguk nevében.

A ferencvárosi országgyűlési egyéni választókerületi bizottság hétfői ülésén derült ki, hogy több mint 2.200 hamis, nem az Állami Nyomdában készült ajánlószelvényt találtak az MDF, a MIÉP és a Magyar Szociális Zöld Párt által leadott szelvények között. A tömeges hamisítás miatt - a vizsgálatra leadott ajánlószelvények több mint 70 százaléka hamisnak bizonyult - a három párt nem indulhat a választáson; a hat induló szelvényeit a nyomda nem vizsgálta.

Azokból a szelvényekből, amelyeket az MSZZP jelöltjére töltöttek ki, 1.152 volt hamis, és mindössze 13 igazi.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását