2024. május 23. - Dezső

Visszavonul a DVSC sztárja

Szatmári Csaba után újabb debreceni játékos döntött a befejezés mellett: a DVSC egyik meghatározó alakja, Sándor Tamás visszavonul.Ezt sajtótájékoztatón jelentette be Szima Gábor klubelnök.
2008. december 12. péntek 14:55 - Hírextra
"A klub 106 éves történetének legnagyobb játékosa döntött úgy, hogy abbahagyja a labdarúgást – fogalmazott Szima Gábor. – Eljött az idő, hiszen Tamás 35 éves lesz. Úgy érezte, nem tud már annyit segíteni a csapatnak, ezért a profi pályafutása befejezése mellett tette le voksát. Nemcsak mint labdarúgó, hanem mint ember is nagyon sokat tett ezért a klubért. Tíz-húsz év múlva ő lesz az, akire legendaként emlékeznek majd vissza."

Szima hozzátette: szeretnének búcsúmérkőzést szervezni Sándornak egy nívósabb csapat ellen, ebben az ügyben már tárgyaltak a PSV Eindhovennel, s bírják a holland csapat ígéretét.
"Lehet, hogy kicsit remegősebb lesz a hangom, bocsássa ezt meg nekem mindenki – nyilatkozott elérzékenyülten Sándor Tamás.

 – Hiába kellett már az életem során sok nehéz döntést meghoznom, ez volt a legnehezebb. Volt egy műtétem, és nem tudtam, hogy lábalok ki belőle. Rendbe jöttem, de a csapatnak már nem tudok a pályán annyit segíteni, mint eddig. Más magyar csapatban nem szeretnék játszani. Egyelőre még nem döntöttem el, mi lesz, de elképzelhető, hogy osztrák alacsonyabb osztályban futballozom még, mert nem is egészséges, ha azonnal leállok."

Sándor Tamás 17 évesen mutatkozott be az NB I-ben. Az olimpiai csapattal szerepelt az atlantai ötkarikás játékokon, 11-szer játszott a válogatottban. Légióskodott a Torinóban, a török Genclerbirligiben, majd az izraeli Beitar Jerusalemhez szerződött. 2002-ben tért haza, három bajnoki címhez és három Szuperkupa-elsőséghez segítette a DVSC-t.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását