2024. április 29. - Péter

Egy szépséggel kevesebb

A tegnap este a hármas szám bűvöletében telt. A Szombat esti láz harmadik szériájában, harmadszor köszöntötte a nézőket Ördög Nóra és Bereczki Zoltán. A képernyők előtt ülők három különböző tánccal ismerkedhettek meg versenyző párosaink előadásában: a cha
2008. november 16. vasárnap 13:06 - Hírextra
Az este sztárénekesei ezúttal Détár Enikő, és a Roy és Ádám együttesből ismert Kohánszky Roy voltak. A műsor alatt a háttérből segítették a versenyző párosok munkáját, ám előtte egy fantasztikus duettet mutattak be.

Az előző héten a versenyző párosok egyik fele egy standard táncot, a jive-ot mutatta be, míg a többiek az elegáns angol keringővel léptek színpadra. A harmadik adásban a fülledt tangó, és a játékos cha-cha-cha került sorra.

Elsőként Stohl András és Südi Iringó bizonyíthatott. András és Iringó sok dologban hasonlítanak egymásra, mindketten elszántak, maximalisták, ez pedig a produkciójukon is meglátszott.

Medveczky Ilona gyönyörűnek nevezte tangójukat. Izzott a levegő András és Iringó között. Böhm György pedig kifejtette, nem érti András miért a Nemzetiben, miért nem az Operett Színházban játszik. Pálinkó Lujza természetesen most is talált hibát, szerinte túl feszes a színész arckifejezése, és mozdulatai. Összeségében azért elmondhatjuk, a zsűri alig talált fogást a népszerű pároson.

A zsűri 35 ponttal jutalmazta a produkciójukat.

Csányi Sándort leigázta Práger Kitty, ő legalábbis így érzi, és úgy tűnik egyáltalán nincs ellenére a dolog. A színész ezért mindent úgy csinál, ahogy tánctanára megköveteli tőle. Azonban idáig hosszú és rögös út vezetett, De Kitty kedvességével és határozottságával célt ért: Sanyi Al Pacino-t megszégyenítően tangózott és férfias határozottsággal vezette partnerét a parketten.

Medveczky Ilona szerint eddig a tangó volt a leghitelesebb előadásuk. Csányi valóban nagyon igyekezett, odafigyelt minden mozdulatára, márcsak azért is, mert ez volt eddig a kedvenc koreográfiája. Hétről hétre egyre szebb produkciókat mutatnak be. Lujzánál is jópontot szereztek, mivel Al Pacino a kedvenc színésze.

Produkciójuk tehát összeden 28 pontot ért.

Múlt szombaton Udvaros Dorottya egyik szeme sírt, a másik nevetett. Angyal Andrással a zsűri pontozása alapján az első helyre kerültek. De a nézői szavazatokkal összesítve visszacsúsztak az ötödik helyre. Most azonban egy fantasztikus cha-cha-chát láthattunk tőlük, ami nem nélkülözte sem a humort, sem az erotikát.

Böhm György múlt héten elszomorodott, félt hogy bohóc nélkül maradnak, de Udvaros Dorottya dívából átvedlett fruskává, és ez megelégedéssel töltötte el a zsűritagot. Zsámboki Marcell pedig kiemelte, a 20 éves lányok nyugodtan mintát vehetnek a színésznőről, mind küllemben, mind mozgáskultúrában és esztétikumban.

Dorottya és András a zsűritől 30 pontot kapott.

Katus Attila és Molnár Andrea a Szombat esti láznak köszönhetően gazdagabbak lettek egy barátsággal. Tanár és tanítványa sok időt töltenek együtt. Attila szerint a közös munkát ez teszi igazán eredményessé.

Böhm György bizonyára szívesen látná a párost saját showműsoraiban is, hiszen nagyon látványos előadást láthattunk. Táncuk annyira jól sikerült, hogy még Lujza sem talált benne kivetnivalót. Attila és Andrea hiába csak barátok, a parketten hitelesen mutatták be a fülledt erotikát is.

Úgy tűnik, a barátság tényleg mindenre képes. Attila és Andrea 32 pontot kaptak a lenyűgözött zsűritől.

Keleti Andrea, a dzsungel újdonsült királynője szombat este végre először szurkolhatott élőben a helyszínen Dammak Jázminnak és férjének, Kovács Zoltánnak. A kétszer is kiesés szélén álló páros egy káprázatos cha-cha-chát mutatott be.

Medveczky Ilona nagyon harmonikusnak és jól felépítettnek találta a koreográfiát, de egy kicsit hűvösnek látta az előadásmódot. Zsámboki Marcell bizonytalan lépéseket vélt felfedezni Jázminnál, de buzdította, sok gyakorlással fejlődhet még a technikája.

Összesen tehát 23 pontot adott a zsűri erre a produkcióra.

Kiss Ramóna és Markó Robi, a Szombat esti láz legfiatalabb párosa roppant jókedvűen gyakorolt a héten, és ez nem a véletlen műve. Robi szerint ugyanis Ramónához egyetlen út vezet, ez pedig a humor. Érzéki tangójuk egy megdöbbentő jelenettel zárult: Rami megölte Robit, de szerencsére csak a koreográfiában.

Böhm György nem rejtette véka alá, hogy nagyon nem tetszett neki a produkció. Pálinkó Lujza is észrevett némi bizonytalanságot a lépésekben, viszont az előadásmód és a tánc hangulata nagyon megfogta.

Fordulatos táncukra a zsűritől 26 pontot könyvelhettek el.

A zsűri végül az összes táncost megdícsérte, kiemelve, hogy a fejlődés minden sztár esetében óriási.

A Barátok közt Csifó Dorináját inkább lázadó kamaszként láthatták a nézők nap mint nap, míg Markot legutóbb az argentín dzsungelben. Most mindketten új, eddig még ismeretlen oldalukról mutatkoztak meg, és a már klasszikusnak számító "Csak egy tánc volt" című dalt adták elő.

Ádok Zoli táncosként bejárta az egész világot, mielőtt éppen egy évvel ezelőtt feltűnt az RTL Klub tehetségkutató showműsorában, a Csillag születikben. Ott bebizonyította, hogy a hangja is kitűnő, innen tehát egyenes út vezetett a Madách Színház színpadáig, most pedig itt az újabb állomás, egy önálló lemez. A Szombat esti láz színpadán Zoli adott egy kis ízelítőt lemezéből.

Az extra produkciók után elérkezett az eredményhirdetés.

A nézők és a zsűri összesített szavazatai alapján a Szombat esti láz első továbbjutói: Udvaros Dorottya és Angyal András

A jövő héten is elkápráztathatnak minket produkciójukkal:

Stohl András és Südi Iringó
Harmadik helyen jutott tovább:
Kiss Ramóna és Markó Róbert
A párok közül versenyben maradt:
Katus Attila és Molnár Andrea

Továbbjutott:

Csányi Sándor és Práger Kitty

A versenytől tehát elbúcsúzott: Dammak Jázmin és Kovács Zoltán.
Forrás: rtlbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását