2024. május 16. - Mózes, Botond

Megverték a bajnokot

A sereghajtó REAC nagy meglepetésre két góllal nyert a címvédő MTK otthonában a labdarúgó Soproni Liga idei utolsó, 15. fordulójában, így bajnoki mérkőzésen Nagy Sándor győzelemmel debütált a vendégek kispadján.
2008. november 15. szombat 21:18 - Hírextra
A találkozó előtt kisebb ünnepséget rendeztek az anyaegyesület MTK fennállásának 120. évfordulója alkalmából. A kezdőrúgást Sándor Károly végezte el.

Soproni Liga, 15. forduló:
MTK Budapest-REAC 0-2 (0-0)
---------------------------
Hidegkuti Stadion, 1000 néző, v.: Vad II.
gólszerzők: Nyerges (47.), Kiss T. (78.)
sárga lap: Rodenbücher (16.), Bajusz (41.), Kecskés (63.) ill. Cseri (19.), Kovács (33.), Pomper (65.), Esterházy (85.)

MTK:
----
Végh - Rodenbücher, Lambulic, Bajusz, Szekeres - Nagy G. (Lencse, 52.), Pátkai (Nikházi, a szünetben), Melczer (Radulovic, 57.), Hrepka - Kecskés, Urbán

REAC:
-----
Esterházy - Kovács B., Cseri, Pomper, Sallai (Kiss T., 66.) - Kőhalmi (Héger, 93.), Kapcsos, Erős, Dancs, Jeremiás (Gasparik, 92.) - Nyerges

Az első félidőben alacsony színvonal jellemezte a találkozót, a kapuk alig forogtak veszélyben. A játékrész végére fölénybe került az MTK, de Esterházy bravúrjai miatt ezt nem tudta gólra váltani. A folytatásban vezetést szerzett a REAC, azonban az MTK így sem tudott nagyobb sebességre kapcsolni, továbbra is ötlettelenül játszott, ráadásul a vendégek a hajrában bebiztosították a sikerüket.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását