2024. május 15. - Zsófia, Szonja

Külföldiek bűnügyi érintettsége

Három iraki állampolgárt szállítottak kórházba szúrt sebekkel azt követően, hogy két társaság a hajnali órákban összeszólalkozott egy fővárosi szórakozóhelyen. Egyikük életveszélyes, a másik súlyos, míg a harmadik iraki férfi könnyű sérülést szenvedett. A
2008. október 26. vasárnap 21:41 - Hírextra
2005. január 6. - A békéscsabai menekülteket befogadó állomáson szóváltást követően késsel támadtak egymásra grúz menekültek, akik közül egy 22 éves fiatalembert súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba.

2005. február 13. - Budapesten, a Hősök terén ismeretlen tettesek súlyosan bántalmaztak egy indiai turistát. A sértettet életveszélyes sérülésekkel szállították kórházba.

2005. április 12. - Budapesten, a IX. kerületi Távíró utcai egyik házában egy 39 éves magyar nő meggyilkolt egy kínai ruhakereskedőt, majd a holttestet levitte a pincébe, ahol benzinnel lelocsolta és felgyújtotta.

2005. július vége - Eltűnt egy idős német házaspár, akik a Győr-Moson-Sopron megyei bőnyörkénypusztai ingatlanuk eladása miatt jöttek Magyarországra. Szeptember 1-jén a rendőrség elfogta a házaspár gyilkosát, aki - állítólagos vevőként - beköltözött a megölt házaspár házába.

2006. január 21. Budapesten, a X. kerületi Szállás utcában kínai állampolgárok két csoportja először összeszólalkozott, majd összecsaptak, bántalmazták egymást, amely következtében két kínai állampolgár életveszélyes, három másik pedig súlyos sérüléseket szenvedett.

2006. szeptember 21. - Budapesten, egy IX. kerületi lakásban megtámadtak egy vietnami-kambodzsai családot, fegyverrel megfenyegették és megkötözték őket, a lakásból hárommillió forint értékben készpénzt és ékszereket vittek el a rablók. A rendőrség két nap múlva elfogta a tetteseket.

2007. szeptember 7. - Életveszélyes sérüléseket szenvedett egy török férfi Ököritófülpösön, akit azért bántalmaztak öten, mert nem akart együtt inni a kocsmában tartózkodókkal.

2008. május 9. - Lábon szúrtak egy angol turistát Budapesten a VII. kerületi Dohány utca 1/c szám alatti söröző előtt.

2008. május 24. - Budapesten, I. kerületi lakásában két ismeretlen megtámadott egy amerikai férfit, aki életveszélyes sérüléseket szenvedett.

2008. augusztus 26. - Kiraboltak egy szír állampolgárt Budapesten, az V. kerületi Haris közben egy pénzváltóban. Több lövéssel megsebesítette a támadó. Súlyos, életveszélyes sérülésekkel kórházba szállították.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását