2024. április 28. - Valéria

Koncz Zsuzs turnéra indul

Ezúttal nem kapcsolódik új lemezhez Koncz Zsuzsa október 16-án kezdődő turnéja, az énekesnő egy "köszönet koncertkörútra" indul. Mint azt az MTI-nek elmondta, így szeretné "viszonozni" rajongói szeretetét és a hűséget, amivel pályáját követik. Keszthelyen
2008. október 10. péntek 16:33 - Hírextra
Koncz Zsuzsa hozzátette: az elmúlt időszakban rengeteg örömteli élményt kapott a közönségtől, amit most méltóképp szeretne megköszönni. Kiemelte a kiállítást a Komédiumban, amelyet az Illés KluBoschok vezényletével rendeztek rajongói. "Meghatott a szeretet, amellyel készítették, és ha van alkalom, boldogan éneklek nekik és mindazoknak, akik szeretik dalaimat. A +régi fiataloknak+, akikkel együtt indultunk, és az újaknak, akik koncerten talán soha nem hallották ezeket a dalokat" - hangsúlyozta, megjegyezve, hogy így lett a december végi nagy budapesti koncert alcíme Köszönet Koncert.

Beszámolt arról, hogy a felkérés a két évvel ezelőtti arénabeli fellépésének "gazdájától" származik. Megkérdezték, lenne-e kedve és ereje az újrázáshoz. "Miután nagyon jó volt az együttműködés, és elképzeléseimmel is egybevágott, igent mondtam, de ha már Aréna-koncert, akkor legyen turné is" - mesélte Koncz Zsuzsa.

A Keszthelyről induló sorozat Nyíregyháza, Győr, Pásztó, Miskolc, Székesfehérvár, Szeged, Marosvásárhely, Debrecen, Szekszárd, Vác, Pécs és Dabas után érkezik Budapestre.
A marosvásárhelyi koncert kapcsán Koncz Zsuzsa elmondta: "lehet, hogy merészség kell hozzá, hiszen nagy a távolság, sokat kell autózni odáig, de az erdélyi közönségnek tartozom annyival, hogy ha lehetőség van rá, akkor menjek." Mint azt az énekesnő hozzáfűzte, a többi vidéki helyszínt ismeri, ha nem is mindet egyformán.

Koncz Zsuzsa arról nem akart beszélni, lesz-e vendége a budapesti záró koncertnek. "Legyen az én titkom" - tette hozzá.Mint elmondta, "zenésztársai, nemcsak nagyon tehetséges muzsikusok, de közreműködésük felelősségét is pontosan érzik. Ez komoly erénye a régóta együtt muzsikáló csapatnak".

Beszámolt arról, hogy a fővárosi koncert anyagának megjelentetéséről még nincs döntés. A hangot felveszik, ha lesz lehetőség, kiadják. "Illene egy új koncertlemez, az Unplugged volt az utolsó 1994-ben" - jegyezte meg.

Elárulta, hogy készül egy új album is, de, mint mondta, korai volna még nyilatkoznia róla. "Most azokat a dalokat éneklem majd, melyekhez a közönség kötődik, és én is úgy hiszem, kiállták az idő próbáját" - tette hozzá Koncz Zsuzsa utalva arra, hogy mire számíthatnak rajongói az október 16-án induló koncertsorozaton.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

Don Caló
2008. október 11. 10:49
Koncz Zsuzs turnéra indul -Tudom! Ezt is beolvasta "Ő"! Csak lehet nem pont innen... ;-P
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását