2024. május 20. - Bernát, Felícia

Kishíján lincseltek fényes nappal

Baseballütőkkel és botokkal vertek meg egy fiatal férfit, akinek autóját a 21-es főúton állították meg Bátonyterenye belterületén; a férfi életveszélyes sérüléseket szenvedett, a rendőrség azonosította az öt elkövetőt - tájékoztatta a rendőrség szerdán az
2008. október 8. szerda 15:40 - Hírextra
Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta: még kedden reggel állították meg a Pásztó felé közlekedő autót, melyet az élettársával együtt utazó 26 éves férfi vezetett.
Miután a férfi kiszállt az autóból, az elkövetők baseballütőkkel és botokkal verték meg, majd bántalmazták a sértett időközben a helyszínre érkező szüleit is, végül autóval elmenekültek a helyszínről.

A fiatal férfi életveszélyes fejsérüléseket szenvedett, 58 éves édesapja a karján sérült meg súlyosan, mindkettejüket kórházba szállították.

A szóvivő közölte: a főkapitányság bűnügyi osztályának nyomozói az intézkedések során az öt elkövető személyét már azonosították, de ők az ismert állandó lakhelyükről valamennyien ismeretlen címre távoztak.Az ügyben életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt rendeltek el büntetőeljárást.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását