2024. április 28. - Valéria

Csomor Csilla a Sztárok Bajnoka

Az ismert személyiségek számára rendezett I. Magyar Sztár Golf Bajnokságon Csomor Csilla színésznő bizonyult a legjobbnak, aki a gödi Pólus Palace Thermal Golf Club Hotelben rendezett kétnapos viadalon az olimpiai és világbajnok ökölvívó, Kovács István é
2008. október 6. hétfő 08:16 - Hírextra
Az ugyanitt és szintén a hétvégén lebonyolított I. Magyar Szuperbajnokságon, amelyen a legjobb hazai profi oktatók, játékosok és amatőr golfozók vettek részt, a győzelmet 69 ütéssel a Budapest Highland Golf Club vezető oktatója, Szigeti Csaba szerezte meg.

A Golfsztárok Bajnoka elnevezésű eseményen a közelítő ütés kategóriában a nemrégen profivá lett, 19 éves Hahn Roland végzett az élen, míg gurításban Lugosi Balázs érte el a legjobb eredményt. Előbbi a távolba ütés során csaknem 50 métert vert a mezőnyre, a szervezők tájékoztatása szerint 298 méteres ütése nemzetközi összevetésben is figyelemre méltó. Hahn a Golfsztárok Bajnoka címet Lugosi Tamás és Szeberényi Máté előtt szerezte meg. Érdekesség, hogy 2007-ben ezt a címet a mostani elsőnek az édesapja, Hahn Árpád, az egykori válogatott labdarúgó érdemelte ki.

A Sztárok Golfbajnoka verseny címvédője, Gesztesi Károly nem teljesen egészségesen is vállalta a szereplést, de a trónkövetelők nem sok esélyt adtak neki, ezúttal meg kellett elégednie a nyolcadik hellyel. Az első hely - Kovács Istvánt és Fábián Lászlót megelőzve -a leghosszabb ütés után vezető Csomor Csilláé lett. A vert mezőnyben olyan hírességek végeztek, mint Kovács Ágnes, Mohamed Aida, Péter-Szabó Szilvia, Südi Iringó, Bényi Ildikó, Kalmár-Nagy Dóra, Ferenczi György, Józsa Imre, Hajdu István, Patkó Béla, Gyetván Csaba és Binder Géza.
Forrás: xlsport.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását