2024. május 18. - Erik, Alexandra

Aprópénz a nép közé

187 ezer dollár (32 millió forint) értékben szállított ötcentes érméket az a teherautó, amely szerdán karambolozott egy floridai autópályán, és apróval borította be a teljes útszakaszt.
2008. szeptember 17. szerda 22:15 - Hírextra
A rendőrségi helyszínelők szerint "fénylik azt út az ötcentesektől, de még a pálya melletti füvet is elborítja az apró".

A pénzzel kövezett közutat a helyszínelés idejére lezárták a forgalom elől. A pénzt Philadelphiából szállították, rendeltetési helye a miami Állami Kincstár lett volna, ahonnan aztán a helyi bankoknak osztották volna szét.

A kamion kevéssel hajnali fél hat után "ért utol" egy másik teherautót, majd megcsúszott az úton és szétszórta a rakományát. A balesetben a pénzszállító kocsikísérője meghalt, a két kamion sofőrjét kórházba szállították.

A titkosszolgálat és az államkincstár helyszínre érkező szakembereinek komoly fejtörést okoz, hogy hogyan gyűjtsék össze a szétszóródott pénzt, és hogyan biztosítsák, hogy illetéktelenek ne férjenek hozzá.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Külföld témában
Mit várhatunk Joe Biden elnökségétől?
Visszatér a józan ész a Fehér Házba
Újra jön a neoliberalizmus
Semmi nem változik
Biden megbuktatja az európai féldemokráciákat
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását