2024. május 17. - Paszkál

Szilvásy koncepciós eljárással akarja lejáratni a Fideszt

Demeter Ervin szerint a napokban nyilvánosságra került adatgyűjtési ügy arra szolgál, hogy Szilvásy György titkosszolgálatokért felelős tárca nélküli miniszter előre felépített, koncepciós eljárással próbálja lejáratni a Fideszt - az Orbán-kormány egykori
2008. szeptember 12. péntek 09:42 - Hírextra
Demeter Ervin azt mondta: már az "ítélet" is készen van, arról van szó, hogy "Szilvásy György és bandája", hírbe akar hozni, meg akar vádolni egy vállalkozót, hogy politikusok és a Fidesz megbízásából mindenféle adatokat gyűjtött.

Arra a felvetésre, hogy a Magyar Hírlapban Horváth József, az érintett cég vezetője tesz arra utalást, hogy a Fidesszel közeli kapcsolatokat ápol a vállalkozás, Demeter Ervin kijelentette: tudomása szerint Fidesznek semmilyen kapcsolata nincs ezzel a céggel. Hozzátette: "a nevezett úr" a Nemzetbiztonsági Hivatal főigazgató-helyettese volt, és minden főigazgató és helyettes kapcsolatban állt a miniszterével, ez ma sincs másként.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie »
Hozzászólás:

saxo
2008. szeptember 12. 11:20
Hatalmas politikai botrány előszelét érzik az öreg csontjaim...!

1948.-ban, az akkori liberál-kommunista vezetés, miután csalással nyerte meg a választásokat, bizonyos volt abban, hogy valójában nem áll mögötte a társadalom. Azonban a hatalom elvesztésének még a gondolatától is kirázta őket a hideg....

A Rákosi-Péter Gábor páros jónak látta hát elkezdeni a megfélemlítés politikáját. Péter Gábor ÁVH vezető irányításával elkezdődtek előbb a vállalatok elleni, majd a személyek elleni koncepciós perek. Az eljárások mindig "fegyver rejtegetés" gyanújával kezdődtek. A folytatás már mindig az aktuális cél szerint történt.

Az Államvédelmi Hatóság által a Nitrokémia, és az FM vezetői ellen kezdeményezett eljárások célja közvetlenül az volt, hogy a politikai ellenfeleikkel, a Peyer-féle szocdemekkel, a kisgazdákkal leszámoljanak. Az akcióknak a Szabad Nép biztosított hatalmas sajtótámogatást.

2008.-ban a mai liberál-kommunista vezetés hazugságpolitikával nyerte meg a választásokat. Teljesen bizonyos abban, hogy nem áll mögötte a társadalom. Azonban a hatalom elvesztésének még a gondolatától is kizázza őket a hideg....

Egyszercsak mi történik?
A Gyurcsány-Szilvássy páros hirtelen egy hatalmas magántitok sértésre bukkant. Olyan, de olyan hatalmasra, hogy Szilvássy miniszter összehívatta a nemzetbiztonsági kabinetet, amely a 2001. szeptember 11.-i események, majd a TV székház elleni támadás idején volt összehívva utoljára...

Érdekes, a rendőrség Laborcz Sándor, KGB iskolában kiképzett NBH főigazgató kezdeményezésére, történetesen "fegyver rejtegetés" gyanúja címén kezdett házkutatást egy vállalkozásnál....Találtak is két, hatástalanított, és tartási engedéllyel rendelkező kalasnyikovot. Mivel ez nem jött be, összeszedtek mindent amit láttak. És jött a következő állítás, miszerint a cégnél többmillió magántitkot képező adatot találtak, amely a freemail levelező elleni hackertámadásból származik. Hogyan, és ki állapította ezt meg néhány óra alatt, nem tudni. (Egy ilyen kijelentés máskor csak több hónapos szakértői vizsgálat nyomán szokott elhangzani...) Az freemailt üzemeltetők meg kerekre nyitott szemmel nyilatkoznak, hogy miféle hackertámadás?..Őrület, nem?

Érdekes, a Népszabadság hatalmas sajtót biztosít az ügynek....

Érdekes, már el is kezdték pergetni a dobot, hogy az adott cég vezetője az Orbán kormány ideje alatt az NBH műveleti főigazgatóhelyettese volt. Meghogy a cég tán' dolgozott valamit a Fidesznek is. No, de akkor mi van? Semmi. A lényeg, hogy a a Fidesz már bele is van keverve.

Csak remélni lehet, hogy a "dejavu" érzés alaptalan. Hogy ez esetben valóban hatalmas, a nemzet biztonságát fenyegető tényleges bűncselekményről van szó....Mert, ha netán mégsem, hát......

Nos, hölgyiem és uraim. Nekem a hátamon futkos a hideg. Ne akarják megélni, hogy hogyan folytatódott az, anno. Mindenkinek el kell azonban gondolkodni azon, hogy rövidesen az 1956-os forradalomhoz vezetett.
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását