2024. május 17. - Paszkál

Az "ózdi fojtogató" internetes akciója

Az "ózdi fojtogatóként" elhíresült Liebe Attila elismerte, hogy a honlapján kitalált adatokkal próbálta hitelesíteni legújabb, internetes akcióját - írta a csütörtöki Magyar Hírlap, amely egész oldalas riportot közöl a férfiról.
2008. szeptember 4. csütörtök 07:05 - Hírextra
Liebe Attilát váratlanul érte az ellene indult eljárás, mert mint mondta, nem követett el bűncselekményt.

A férfi azt állítja, hogy elméletben dolgozott. "Ez a webkamerás dolog bejött, csak szerencsétlenül sült el. Pedig meg sem közelítettem senkit, több száz kilométeres távolságból csináltam. Felhívtam a szereplők figyelmét, hogy óvatosan dolgozzanak, vigyázzanak egymásra, ne szorítsák egymás nyakát erősen" - mondta Liebe Attila.

Arra a kérdésre, hogy más helyzetgyakorlatot miért nem játszatott el a jelentkezőivel, úgy válaszolt: "Nem volt, más csak a fojtogatós, hiszen erről szólt a tanulmányom, amelyet a honlapomra is feltettem, a szereplők pedig erre voltak kíváncsiak. Érezniük kell, miként fogják meg a nyakukat. Ez egy szituáció, de a fojtogatónak kontrollálnia kell magát, még ha kicsit szorosabban fogja is a másikat, a veszélyességi határon belül" - fogalmazott.

A webkamerás színészválogatás ügyében a székesfehérvári rendőrkapitányság személyes adatokkal való visszaélés megalapozott gyanúja miatt indított büntetőeljárást; az ügynek egyelőre nincs gyanúsítottja.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását