2024. április 27. - Zita

Elfogatóparancs a gyereknyaraltatást szervező egyesületi vezető ellen

Öt rendbeli csalás és sikkasztás gyanúja miatt adott ki a rendőrség elfogatóparancsot az augusztus elején utcára került szolnoki kisdiákok nyaraltatását szervező Együtt Kelevíz és Környéke Jövőjéért Egyesület vezetője ellen - mondta Buzás László, a Marcal
2008. szeptember 3. szerda 21:01 - Hírextra
Mivel gyerekek is vannak a sértettek között, kiemeltként kezelik az ügyet. Egyelőre nincsenek arra utaló jelek, hogy a pár hete eltűnt egyesületi vezető külföldre menekült volna, ezért csak az országos körözését rendelték el - mondta a kapitány.

Augusztus elején az Együtt Kelevíz és Környéke Jövőjéért Egyesületet által szervezett balatoni nyaralás közben került utcára és maradt ellátás nélkül 24 alsó tagozatos szolnoki kisdiák. A nyaralást szervező H. Ágnes ekkor eltűnt, és elérhetetlenné vált a gyerekeket kísérő pedagógusok, a szállásadók és a saját családja számára is.

Az MTI értesülései szerint a gyerekek kedvezményes nyaraltatását második éve szervező kelevízi egyesület több szállásadónak és önkormányzatnak is tartozik. A diákcsoportok előre kifizették a nyaralás árát, a szolgáltatást nyújtók számláit azonban több esetben sem egyenlítette ki az egyesület. A szolnoki gyerekcsoport - akiket végül egy balatoni önkormányzat fogadott be és látott vendégül az iskolájában - számára nem csak a szállással és étkezéssel, hanem a beígért programokkal is adósa maradt a szervező.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását