2024. május 2. - Zsigmond

Új szerepben az énekes

Erdőhegyi Brigi labdázó kislányból szexi démon lett. Brigi átváltozását egy új formáció, a Sugar Daddys hamarosan elkészülő klipjében bárki végigkísérheti. Szexi, dögös, fülbemászó, cool, fiatalos, friss, vidám, lendületes, érzéki.
2008. augusztus 28. csütörtök 07:32 - Hírextra
Legjobban ezekkel a szavakkal lehetne jellemezni a Sugar Daddys nevű zenekar "Monster Go Go" című dalát és a hozzá készült klipjét, és mindkettőben tőle szokatlan szerepben tűnik fel Erdőhegyi Brigi.

- Tizenkét órán belül egyszerre kellett hullahoppozó, pöttyös labdázó, macival a kezében nyalókázó kislányból, szexi démonná, majd fölényes macává változtam a forgatáson. A tőlem eddig szokatlan karaktereket valahonnan mélyről kellett előásnom – árulta el Brigi, akinek közreműködése sem véletlen, ugyanis a Sugar Daddys -zenészekhez fűződő ismeretség régre nyúlik vissza.

Swingzenekarukkal többször zenéltek együtt a csapat tagjai a művésznővel különböző koncerteken, fesztiválokon és rendezvényeken, de Brigi legutóbbi, Bizalom című klipjében is feltűnik a banda a háttérben. Így egyértelmű volt, hogy igen mond a fiúk felkérésére.

– A Sugar Daddys nevükhöz hűen számomra "cukor fiúkat" jelentenek, hiszen a banda tagjai szakmailag és emberileg is a szívemben vannak, nem csak a sok közös munkával a hátunk mögött, hanem közös szerelmünkkel a 20-30-évek élőzenei hangzásvilágával. Ezért a szívemre hallgatván kirándultam egyet egy dal és klip erejéig, ami hamarosan látható.

A muzsika egyébként a banda előreláthatóan decemberben megjelenő nagylemezének előfutára, amelyen a tervek szerint 12 dal szerepel majd.

A szerzemény stílusában a jazz-es és swing-es elemeket vegyíti a mai funk, lounge, easy-listening és popzenével, néhol kicsit acid jazz-es megszólalással, ezért is szeretett bele Brigi a dalba és a produkcióba, ugyanis megtalálható benne a 40-es évek nagyzenekari hangulata, valamint a mai popzene trendi jellege.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását