2024. április 25. - Márk

Edwin Marton újabb kísérlete

Különleges helyszínen, a hévízi gyógytó közepén lévő színpadon ad lézershow-val kísért koncertet kedden Edvin Marton. Az Emmy-díjas hegedűművész élő zenei produkcióját a Monte Carlo Orchestra kíséri, Liszt Ferenc, Vivaldi, Paganini és Puccini művei mellet
2008. augusztus 17. vasárnap 19:20 - Hírextra
A Bellydance, Love in Venice, Ibiza, Rio Carneval című darabok jóvoltából világkörüli zenei utazást is kínál a program - tájékoztatta az MTI-t az eseményt szervező Hévízgyógyfürdő és Szent András Reumakórház Kht.

A szervező szerint a show a speciálisan programozott fényeffektusok, a klasszikus zene és a varázslatos helyszín páratlan kombinációjának ígérkezik. A Hévízgyógyfürdő Kht. a tó közepén álló színpadra szervezett nyári koncertsorozatot, amelynek legjelentősebb állomásaként mutatják be a látványos programot. A koncert közönsége a tó körüli ülő- és állóhelyekről követheti figyelemmel a különleges eseményt.

Edvin Marton Moszkvában, Budapesten, New Yorkban és Bécsben végezte zeneművészeti tanulmányait. Kivételes tehetsége elismeréséül 1997-ben élete végéig szóló használatra kapta meg a világon ismert nyolc Stradivarius egyikét, miután megnyerte a C.A.O. Unique nemzetközi hegedűversenyt.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Kultúra témában
Szeret színdarabokat látogatni?
Rajongok a színházért!
Amennyiben időm és pénztárcám engedi, igazán örömmel teszem!
Évente egyszer-egyszer megesik
Évek óta nem voltam színházban, de szeretnék eljutni
Évek óta nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
Soha nem voltam színházban és nem is érdekel a dolog
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását