2024. május 2. - Zsigmond

Jessica Alba is más babájára vágyik

Úgy tűnik, hogy a színésznő személyében egy új Angelina Jolie-t köszönthetünk. Alig egy hónapja született meg Jessica Alba és Cash Warren gyönyörű kislánya, Honor Marie, de az újdonsült anyuka máris a következőn töri a fejét. A Sin City sztárjának minden
2008. augusztus 10. vasárnap 12:55 - Hírextra
- Annyi gyereket akarok szülni, amennyit csak lehet. És ha már nem születhet több babám, akkor még adoptálni is fogok – jelentette ki határozottan a hollywoodi szexszimbólum. Jessica mázlista, ugyanis férje szintén támogatja első hallásra talán riasztó álmait. – Ő is nagy családot szeretne, és hisz a sírig tartó szerelemben. Hisszük, hogy ha tényleg akarjuk, akkor létezik örök boldogság – lelkendezett a 27 éves szépség.

Nem titok az sem, hogy a szerelmesek nem várnak sokáig az újabb babával. – Biztos, hogy halogatom tíz évig a következő terhességet. A testem sem engedné – állítja a sztár. Nos, ha ezzel arra célzott, hogy semmivel sem védekeznek az újabb élet foganása ellen, akkor rövid időn belül érkezhet az újabb gólyahír.

Jessica már most megdöbbentően precízen megtervezte pár hetes kislánya életét. – Megtiltom neki, hogy színészkedjen. Legalábbis addig, amíg a főiskolát nem fejezte be. Nem engedem, hogy elkallódjon. A felsőoktatás a későbbiekben a hasznára fog válni, akármihez is kezd az életével – mondta a sztár. Ő már csak tudja, mekkora átok gyerekként a népszerűség: 13 évesen kezdte a karrierjét.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását