2024. május 2. - Zsigmond

Megvették Alba lányát

Jessica Albán nehéz kiigazodni. Pár hónapja még kézzel-lábbal tiltakozott, hogy újszülött babájáról fotók jelenjenek meg a magazinokban, most azonban valamiért mégis igent mondott az OK! magazinnak. Persze másfél millió dollár azért nyomós érvnek bizonyul
2008. július 13. vasárnap 13:00 - Hírextra
A kis Honor Marie Warren alig egy hónapja látta meg a napvilágot. Jessica akkor még azt állította, hogy nem kapott ajánlatot egyetlen újságtól sem. – Esküszöm, hogy nem kaptunk még felkérést a magazinoktól, hiába cikkeznek róla. Mindenki tudja, hogy ami az újságokban megjelenik, az hülyeség – mondta indulatosan a sztármama.

Ehhez képest elég hamar túladott a kislányon, ugyanis a képek már ezen a hétvégén megjelennek az OK! magazinban. Jessica egyébként is híresen nagy titoktartó. Az, hogy férjhez ment, csak az esemény utáni napokban derült ki, mint ahogy az is, hogy új otthont vásároltak maguknak.

– El sem tudjátok képzelni, mekkora stresszel jár az, hogy alig fél éven belül férjhez mentem, terhes lettem és új házba költöztünk. De nagyon boldog vagyok. Tudom, hogy jól döntöttem – árulta el Jessica.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását