2024. április 28. - Valéria

Ivócimborára vagy szerelemre lelt a Stones-tag?

Azzal dicsekszik egy Londonban dolgozó, 18 éves orosz pincérlány, hogy a Rolling Stones egyik gitárosa, az egyébként súlyos alkoholista, 61 éves Ronnie Wood otthagyja miatta 53 éves feleségét. Mások szerint a fiatal lány csupán ivócimborának kellett.
2008. július 11. péntek 19:32 - Hírextra
Egy 18 éves orosz lánnyal iszik a Rolling Stones 61 éves gitárosa, Ronnie Wood. A moszkvai Jekatyerina Ivanova, aki pincérként dolgozik egy koktélbárban, azt állítja, együtt járnak a sztárral, aki el fogja hagyni érte 53 éve feleségét. Ronnie Wood 1985-ben házasodott össze az egykori topmodell Joval, miután elvált előző feleségétől, a szintén modell Krissy Findlay-től.

Ronnie Wood a legújabb Rolling Stones-film, a Martin Scorsese rendezte Shine A Light áprilisi premierje után, italozás közben találkozott Jekatyerinával, és azt ígérte neki, hogy elviszi írországi műtermébe.

A rocker feleségét megdöbbentette a lány dicsekvése. Az a csaj egy szörnyű alkoholista - mondta. Ismerem, járt már itt - tette hozzá. Jo azt állítja, a lány csupán a férje ivócimborája. Jo hangsúlyozta: férje és az orosz lány nem szerelmespár.

Az asszony azt is tudta, hogy együtt a férje és a lány együtt utazott Írországba, de nem aggódott különösebben, mivel velük volt Ronnie Wood művészeti igazgatója is. Ronnie ugyanis elismert festőművész és galériatulajdonos.

Már a közös jövőt tervezi

Jekatyerina azonban máshogy látja a dolgokat. A lány környezetéből megszólaló emberek szerint akár tudja Ronnie Wood, akár nem, a 18 éves lány már kettejük jövőjét tervezi. Mindenkinek azt mondta, hogy Ronnie elhagyja a feleségét.

El is ment a gitáros londoni házába, hogy találkozzon Joval. Állítólag Jo arra kérte, ne nyúlja le a férjét. A fiatal lány azonban csak annyit mondott: "Nem én nyúlom le, ő hagy el téged".

Olyan hírek is felröppentek, miszerint az öreg zenésznek modellt állt volna az orosz pincérnő.

Egy, a rockerhez közel álló forrás szerint Ronnie Wood mostanában nem az, aki régen volt. Alkoholista lett, napi két üveg vodkát is megiszik. Elment inni, és talált magának egy ivócimborát, ezt az orosz csajt - mondta az illető.

Ronnienak amúgy két fia van, akik galériája társtulajdonosai. Nemrégiben azért ment el rehabilitációra, mert lányának, Leah-nak júniusban volt az esküvője.
Forrás: inforadio
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Életmód témában
Drogok legalizálása?
Igen
Egyes fajtákat, rendezett, ellenőrzött körülmények között igen
Soha!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását