2024. április 28. - Valéria

Szociális Charta

Kik a felbújtók? Lássunk világosan! Köztereinken az elmúlt években jól szervezett, eszközökkel látványosan felszerelt, erőszakot sugárzó és alkalmazó félkatonai alakulatok jelentek meg.
2008. július 8. kedd 12:40 - Hírextra
A hozzájuk csapodó, pár száz emberrel időről-időre feldúlják civil és közéleti mindennapjainkat, rontják hazánk hírét, elterelik a közvélemény figyelmét megoldatlan szociális gondjainkról.

A történelemből jól ismert közveszélyes és rettentő ostobaságot akarják felmelegíteni, mi szerint a szociális problémák gyökere a faji kérdés, bajaink okozói az "idegenek", az "idegenszívűek", a "nem magyarok".

A Szociális Charta az egyetemes humanizmus értékeinek nevében visszautasítja és elítéli ezeknek a kísérleteknek minden formáját, és harcol ellenük!

Követeljük a mindenkori kormánytól, hogy a mindenkori ellenzék egyetértésével a törvényes eszközök összes lehetőségét kihasználva, derítse fel, kik állnak felbujtóként e szervezett provokációk mögött, és milyen anyagi forrásokból táplálkoznak a rohamcsapatok.

Csak így tudhatjuk meg, kinek használnak ezek a provokációk, kik a haszonélvezői ezeknek a hazánk jó hírét kockáztató, honfitársaink döntő többségét viszolyogtató jeleneteknek.
Lássunk világosan! A tiltakozás után ez az első lépés!
Forrás: MTI-OS
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Belföld témában
Ön megbuktatná a Fidesz-kormányt?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását