2024. május 6. - Ivett, Frida

Balázs kedvese is Buddha híve

A Cool Starban Sebestyén Balázs életmódjáról is szót ejtett. A műsorvezető nemrég készült el első könyvének munkálataival, mely közel két és fél évig tartott, és teljes titokban zajlott, még kedvese sem tudott a kéziratról:
2008. június 19. csütörtök 07:36 - Hírextra
- A gondolatok összegyűjtése, az intejúk elkészítése és maga az írás tartott ilyen sokáig. Nem akartam elkapkodni, és szerencsére a szponzorok sem siettettek. Még a kedvesem se tudott arról, min dolgozom. Talán önzőség, de nem akartam, hogy bárki befolyásoljon vagy beleszóljon abba amit csinálok – mondta Balázs a Cool stúdiójában Horváth Évának és Leonak.

A könyv meglepő módon nem szakmai vagy bulvár jellegű, kizárólag Balázs gondolatait tartalmazza, valamint más, tapasztaltabb és bölcsebb személyek is szerepet kaptak:

- Néhány gondolatomat olyan emberek viszik tovább, akik nálam sokkal többet tudnak az életről – összegezte könyve tartalmát a műsorvezető.

Így a többek között az emberi értékeket és a fitalság helyzetét is magába foglaló műben olvashatjuk Petrezselyem József, tanító és Nagy Bandó András gondolatait is. Balázs őszintén és higgadtan azt is elárulta, hogy bár nem tartja magát Buddhistának, leginkább ez az életmód áll hozzá közel. Bevallása szerint teljesen hétköznapi életet él, csupán apróságokban mutatkozik meg a buddhista eszme követése:

- Naponta végzek különböző gyakorlatokat, de fontos az is ahogy az élethez állok hozzá. Sokkal nyugodtabb vagyok, könnyeben kezelem az érzelmi hullámokat és eseményeket – mesélte Sebestyén Balázs a Cool délutáni műsorában.

A Kész átverés! és A Széf házigazdája Leo kérdésére azt is bevallotta, hogy kedvese is hasonló életszemléletet vall:

- Már a megismerkedésünk előtt is közel állt hozzá a Buddhizmus, azóta pedig ugyanazon az úton haladunk – mondta Balázs.
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását