2024. május 23. - Dezső

Büszkeség és ború

Slaven Bilic, az 1-0-ra nyerő és már korábban továbbjutott horvátok szövetségi kapitánya büszkén nyilatkozott, a búcsúzó lengyeleket irányító Leo Beenhakker ugyanakkor lesújtottan beszélt a két futballcsapat klagenfurti Eb-mérkőzése után.
2008. június 17. kedd 10:30 - Hírextra
"Több okból is büszke vagyok a fiúkra. Mindhárom csoportmeccsünket megnyertük, erre eddig nem sokan voltak képesek. Másrészt kiválóan küzdöttünk, hajtottunk és taktikailag is alaposan felkészültünk. Boruc, a lengyelek kapusa fantasztikusan védett, már a szünetben 2-0-ra vezethettünk volna. A negyeddöntőről egyelőre nem kívánok beszélni" - hangoztatta a horvát mester. A horvátok a nyolc között a törökökkel találkoznak.

A rivális kispadján ülő holland Beenhakker annál borúsabban beszélt:

"Megpróbáltuk, nem volt elég. Végül is az egész tornánk erről szólt. Néhány kulcsjátékosom nem volt csúcsformában, Smolarek, Krzynowek és Lewandowski is jobban futballozott a selejtezőben. Nincs más hátra, visszamegyünk edzeni és próbálunk javulni."
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását