2024. április 29. - Péter

Elvette a csapatfőnök a topmodellt

A Renault F-1-es teamjének főnöke, az 58 éves Flavio Briatore és neje között 30 év korkülönbség van.
2008. június 15. vasárnap 06:46 - Hírextra
A Renault csapatfőnöke, Flavio Briatore szombaton feleségül vette topmodell barátnőjét Rómában. Az esküvőn a Duran Duran brit popcsapat zenélt. A hírességeken kívül neves politikusok is megjelentek a ceremónián. Az ifjú pár sofőrje pedig Fernando Alonso volt.

Briatore és Elisabetta Gregoraci esküvőjén a vendégek között volt Bernie Ecclestone, a Forma-1 főnöke, Luciano Benetton, a Benetton divatmárka elnöke, Silvio Berlusconi olasz miniszterelnök és José María Aznar korábbi spanyol kormányfő is. A párt Paul Poupard francia bíboros adta össze a Vatikán közelében lévő, 12. századi Santo Spirito bazilikában.

Az 58 éves vőlegény azt mondta, úgy izgult, mintha egy Forma-1-es futam kezdődne. A 28 éves ifjú ara és újdonsült férje autóját Fernando Alonso vezette a templomtól a fogadás helyszínére. Az ünneplést egyébként már pénteken megkezdték egy elegáns étteremben.

Briatore korábban olyan híres szépségeket hódított meg, mint Naomi Campbell, Nicole Kidman, Heidi Klum és Vanessa Kelly.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását