2024. május 18. - Erik, Alexandra

Magyarok a foci Eb-n

Ugyan a magyar válogatottnak nem sikerült kijutnia az osztrák-svájci közös rendezésű Európa-bajnokságra, de a piros-fehér-zöld szurkolók közül többen is a helyszínen tekintik meg a meccseket.
2008. június 12. csütörtök 17:06 - Hírextra
A hétfői Hollandia-Olaszország (3-0) találkozóra több magyar csoport is elutazott, ők kifejezetten erre az összecsapásra készültek. Néhányuk teljes olasz harci díszben szorított kedvenceiért, elmondásuk szerint így az "igazi azzurrók" között is könnyedén elvegyültek.

Voltak olyan magyar drukkerek, akik egyenesen Nyíregyházáról érkeztek Salzburgba, a keddi Svédország-Görögország (2-0) mérkőzésre. Nekik nem volt igazi favoritjuk, inkább csak annak örültek, hogy egyáltalán jegyhez jutottak a tornán.

Azt már korábban is tudni lehetett, hogy néhány magyar mentőalakulat is segédkezik az Európa-bajnokságon, ám voltak olyanok, akik gyakorlatilag a nyári munka által csöppentek bele a nem mindennapi őrületbe: több magyar felszolgálót és szakácsot ért az a meglepő hír, hogy az étterem vagy szálloda helyett ezúttal a stadionokban kell helytállniuk.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sport témában
Kijutunk-e a labdarugó világbajnokságra?
Igen
Nem
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását