2024. május 10. - Ármin, Pálma

Hódítás mesterfokon

Emlékszel még az utolsó autós koccanásra? Épp hódítani indultál, és tessék. Kitől kérj segítséget? Mindjárt elkésel, és sehol az autómentő?! Egyike a legszörnyűbb rémálmoknak. De fel kell készülni az ilyen helyzetekre is, egy Hódítónak semmi sem állhat az
2008. június 9. hétfő 18:42 - Hírextra
A női barát

Nagyon hasznos! Ismer téged, és női aggyal gondolkodik! Megfejti a titokzatos rejtélyeket, tanácsot ad, felvilágosít, alibit biztosít. Rögtön átvillant az agyadon, hogy felszedheted-e? Hát, akkor már más kategóriában szerepel. Jobb nem közeledni hozzá, mert akkor már nem tudtok barátságot kötni, vagy legalábbis őszintét nem! Vidd magaddal a bárba, és mutasd meg neki a kiszemelted. Elmondhatja a véleményét, esetleg kifaggatja. Kötelező!

A szingli barát

Nemcsak, hogy ketten mehettek csajozni, de hasznos tanácsokkal is elláthat. Tudod, több szem, többet lát. Néha szükség is van rá, hogy valaki megmossa fejed, vagy épp bíztasson. És mindenki más élettapasztalatokkal rendelkezik! Alapvető, hogy őszintén megbízzatok egymásban. Csak semmi sumákolás, még a legjobb nő miatt se!

A kozmopolita

Ő az a pasi, aki mindenkit ismer a városban. Na, persze a megfelelő rétegből! Névre szóló meghívót kap minden egyes bulira, tud minden csajos estéről, előre köszönnek neki a szőke bombázók. Igencsak hasznos barát! Nem vagy érdekember, ha tartasz magad mellett egy ilyen fickót. Hiszen lehettek szoros barátok, vagy csak futó haverok. A lényeg, hogy a kapcsolatain keresztül könnyebben találhatod meg a kiszemeltedet!

A bennfentes

Hasonló a Kozmopolitához, de míg ő a „hétköznapi” bulikba jut be gond nélkül, a Bennfentes előtt a VIP szektor kapui is kitárulnak. Az elit, az első sor, a páholy az, amit megnyit előtted! Nem biztos, hogy ebből a rétegből akarsz csajozni, na de egy kis nézelődést csak nem vonsz meg magadtól! Ide sorolhatjuk a testőröket, kidobó fiúkat is, hiszen sokszor az általuk ismert vészkijáratok mentik meg az életed!

Ők azok, akikkel könnyebben érsz célba, akik tartják benned a lelket! De ne légy önző! Ahogy ők, úgy te is segítsd sorstársaidat, ahogy csak tudod! Hogy melyik típust akarod képviselni, csak rajtad múlik!
Forrás: netbulvar.hu
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Sztárhírek témában
Ön követi a Való Világ hatodik szériáját?
Ezzel kelek és fekszem!
Bele szoktam pillantani, ha időm engedi
Rá-ránézek, de nem foglalkoztat különösebben
Nem nézem
Nem nézem és ellenzem is, népbutításnak tartom!
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását