2024. április 28. - Valéria

Beismerte a gyilkosságot az 53 éves nő

Beismerte tettét az az 53 éves asszony, aki csütörtök este egy késszúrással úgy megsebesítette élettársát, hogy annak életét a kiérkező mentősök már nem tudták megmenteni - tájékoztatta a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság az MTI-t pénteken.
2008. június 6. péntek 15:04 - Hírextra
A rendőrségi beszámoló szerint csütörtök este egy balatonszentgyörgyi lakóházban történt az emberölés. Tettlegességig fajult a vita az ott albérlőként lakó élettársak között. Az 53 éves asszony konyhakéssel mellkason szúrta 45 éves élettársát, akin az asszony által kihívott mentőszolgálat emberei már nem tudtak segíteni, a helyszínen életét vesztette.

Az asszony megvárta a kiérkező rendőröket, majd a kihallgatása során beismerte tettét. Az eddigi adatok alapján az élettársak már korábban is többször veszekedtek egymással és a cselekmény elkövetésekor minden bizonnyal ittasak voltak. Az ügyben a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást, a gyanúsítottat őrizetbe vette és kezdeményezte előzetes letartóztatását.
Forrás: MTI
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását