2024. április 29. - Péter

Megrázó tanúvallomás

Az olaszliszkai romák által meggyilkolt Szögi Lajos középső lányát hallgatta meg a vádlottak távollétében tegnap a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Bíróság - olvasható a Magyar Hírlapban.Az eljáró tanács elnöke kitart álláspontja mellett, hogy személyesen kérd
2008. június 5. csütörtök 10:25 - Hírextra
Az Olaszliszkán meggyilkolt, Szögi Lajos fiatalkorú lányának meghallgatása előtt a bíróság eltávolíttatta a teremből az eljárás nyolc vádlottját.

Helmeczy László, a Szögi család jogi képviselője pszichológus által készített szakvéleményt csatolt a per irataihoz, amelyben a szakember azt javasolta, hogy a bíróság tekintsen el a gyermekkorú, legkisebb Szögi lány tanúkénti meghallgatásától. Az eljárás bírája azonban úgy határozott, hogy nem mellőzi a gyermek kikérdezését, amelytől másképp nem pótolható bizonyítékok várhatók. A tanú távozása után elővezetett vádlottaknak nem volt hozzáfűzni valójuk a bíró által ismertetett vallomáshoz. A per július 2-án Olaszliszkán, helyszíni tárgyalással folytatódik.
Forrás: HavariaPress
Kapcsolódó cikkeink
További cikkeink
Legfrissebb hírek
Legolvasottabb hírek
Legfrissebb írásaink
Legolvasottabb írásaink
Szavazás Bűnügy témában
Ön mivel büntetné a halált okozó ittas vezetést?
Azzal amit okoz: halállal
Életfogytiglan
Tíz lév letöltendő
Néhány év elég
Jogosítvány örökös elvétele
Nem büntetném
ÁLLÍTSA BE A DÁTUMOT ÉS MEGTUDJA MI TÖRTÉNT AZNAP A VILÁGBAN
A HírExtra különleges időgépével nem csupán egyetlen hírre, de az adott nap teljes híranyagára rátalálhat, az oldal fennállása óta.
Dátum: - - Idő: -
FOTÓTÁR
Felkapcsolták a margitszigeti futókör LED-világítását